• Announcements

    • jhxp

      Forums are online again after a maintenance.   18/03/17

      MTA Forums maintenance is completed, although some automatic time-heavy tasks are still in process and will be finished eventually in background. Expect some features such as Forum Search to not display all results until all processes are finished. Please let us know if you spot a forum feature that worked correctly before the maintenance but does not work anymore now. Thanks. --MTA Team

Search the Community

Showing results for tags 'join'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Multi Theft Auto: San Andreas 1.x
    • Support for MTA:SA 1.x
    • Open Source Contributors
    • Suggestions
  • General MTA
    • News
    • Media
    • Site/Forum/IRC/Mantis/Wiki related
    • MTA Chat
    • Other languages
  • community.mtasa.com
    • Scripting
    • Maps
    • Resources
    • Other Creations
    • Competitive gameplay
    • Servers
  • Other
    • General
    • Multi Theft Auto 0.5r2
    • Third party GTA mods
  • Archive
    • Archived Items
    • Trash
  • Private Bugtracker

Found 2 results

  1. I've compiled a MTA:Client (custom 1.5.3-10739) on Windows 8.1 and MTA:Server (custom 1.5.3-10739) on Linux (Debian 7.0 x64) After connection i have an error CD16. But if you will compile Server & Client on Windows 8.1 (with both and the same custom versions - other players can join to the server) My steps: 1. Get a nightly build (1.5.3-10739) 2. Compile 3. Replace all files. 4. Strange but mine deathmatch.so is very large (~283 MBs) 5. Connect from Windows to Linux on both the same custom versions. 6. Error CD16. Stable & nightly versions all works good. Everybody can join the server. All ports is opened.
  2. local x, y = guiGetScreenSize() local font_os = (x/1600+y/900)/2 local font = font_os*1 local nSpaceY = dxGetFontHeight(font, "default-bold") local nSpaceYOld = dxGetFontHeight(2, "default-bold") local szovegek = {} for i=0, 4, 1 do szovegeki = "s" end function itsRenderTime() for i = 0, 4, 1 do if szovegeki then local topSpaceX = dxGetTextWidth(szovegeki:gsub("#%x%x%x%x%x%x",""),font,"default-bold") local webX=topSpaceX+font_os*10 dxDrawRectangle ( x-webX-font_os*5, nSpaceYOld*2+font_os*8+nSpaceY*(4-i)+font_os*(4-i), webX, nSpaceY+font_os*4, tocolor ( 0, 0, 0, 155 ) ) dxDrawEmptyRec ( x-webX-font_os*5, nSpaceYOld*2+font_os*8+nSpaceY*(4-i)+font_os*(4-i), webX, nSpaceY+font_os*4, tocolor ( 255, 255, 255, 200 ), 2 ) dxDrawText ( szovegeki, x-webX, nSpaceYOld*2+font_os*10+nSpaceY*(4-i)+font_os*(4-i), topSpaceX, nSpaceY, tocolor ( 255, 255, 255, 255 ), font, "default-bold", "left", "top",true,false,false,true ) end end end addEventHandler("onClientRender", getRootElement(), itsRenderTime) addEventHandler("onClientPlayerChangeNick", root, function(lastNick, newNick) szovegeki = ""..lastNick.." #00baffneve mostantól#ffFFff "..newNick, true end) function infoServer2(szoveg) for i = 3, 0, -1 do szovegek[i+1] = szovegeki end szovegek[0] = szoveg end addEvent("infoServer2", true) addEventHandler("infoServer2",getRootElement(), infoServer2) function dxDrawEmptyRec(absX,absY,sizeX,sizeY,color,ancho) dxDrawRectangle ( absX,absY,sizeX,ancho,color ) dxDrawRectangle ( absX,absY+ancho,ancho,sizeY-ancho,color ) dxDrawRectangle ( absX+ancho,absY+sizeY-ancho,sizeX-ancho,ancho,color ) dxDrawRectangle ( absX+sizeX-ancho,absY+ancho,ancho,sizeY-ancho*2,color ) end local aValto = true function azEltunteto() if aValto then aValto = false removeEventHandler ( "onClientRender", root, itsRenderTime ) else aValto = true addEventHandler ( "onClientRender", root, itsRenderTime ) end end bindKey("delete","down",azEltunteto) the script working, but the message show in 5 line instead of 1, how to fix this?