Search the Community

Showing results for tags 'custom objects'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Multi Theft Auto: San Andreas 1.x
    • Support for MTA:SA 1.x
    • User Guides
    • Open Source Contributors
    • Suggestions
    • Ban appeals
  • General MTA
    • News
    • Media
    • Site/Forum/Discord/Mantis/Wiki related
    • MTA Chat
    • Other languages
  • MTA Community
    • Scripting
    • Maps
    • Resources
    • Other Creations & GTA modding
    • Competitive gameplay
    • Servers
  • Other
  • Archive
  • Private Bugtracker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Gang


Location


Occupation


Interests

Found 3 results

  1. We have encountered a mistake in our several month work on the map. When we arrive, we will arrive, we will come to a small place of the map, slowly turn dark surroundings and when we go a little further, it will return as quickly back. We use custom objects. - We've tried to remove everything that could have reached this small area. We use a shader. - It does not help to shut down the script. We have not tried anything else, because we are experiencing this problem first. Please review photos and comment on the issue. Sorry for my bad english.
  2. Anyone knows how to change the lightning of custom objects? because im using a custom object for the area51 and its looking like this https://imgur.com/a/3UQEZjj
  3. Hi guys! I have a big problem on my server with road signs. I want to add 192 road signs (custom objects) to my server, but when I wrote an unknown Object ID, it wasn't working. THE SCRIPT: addEventHandler('onClientResourceStart', resourceRoot, function() local txd = engineLoadTXD('files/kresz_es01.txd',true) engineImportTXD(txd, 19998) local dff = engineLoadDFF('files/kresz_es01.dff', 0) engineReplaceModel(dff, 19998) engineSetModelLODDistance(19998, 500) end ) It's a very simple script. I tried to change that id (19998) to a wire's id, and it was working, I was seeing it, but it's a big object by the server, and I couldn't move it a bit. I have only TXD and DFF files, beacuse I downloaded an .img file for SA-MP and with an .img extractor, I extracted the files. (https://sampforum.hu/index.php?topic=32525.0) <- it says the object ids are 19808 -> 19999. I know, there are tables in the editor, but there aren't 192 tables/road signs (only 8). So please help me! Can I create a new ID for objects? Thanks, MakroBox And sorry for my bad English! Bye!