• Announcements

    • jhxp

      Forums are online again after a maintenance.   18/03/17

      MTA Forums maintenance is completed, although some automatic time-heavy tasks are still in process and will be finished eventually in background. Expect some features such as Forum Search to not display all results until all processes are finished. Please let us know if you spot a forum feature that worked correctly before the maintenance but does not work anymore now. Thanks. --MTA Team
    • jhxp

      Multi Theft Auto: San Andreas 1.5.4 is out!   21/04/17

      Click the link in the announcement for more details.  

Search the Community

Showing results for tags 'connect'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Multi Theft Auto: San Andreas 1.x
    • Support for MTA:SA 1.x
    • Open Source Contributors
    • Suggestions
  • General MTA
    • News
    • Media
    • Site/Forum/IRC/Mantis/Wiki related
    • MTA Chat
    • Other languages
  • community.mtasa.com
    • Scripting
    • Maps
    • Resources
    • Other Creations
    • Competitive gameplay
    • Servers
  • Other
    • General
    • Multi Theft Auto 0.5r2
    • Third party GTA mods
  • Archive
    • Archived Items
    • Trash
  • Private Bugtracker

Found 2 results

  1. I've compiled a MTA:Client (custom 1.5.3-10739) on Windows 8.1 and MTA:Server (custom 1.5.3-10739) on Linux (Debian 7.0 x64) After connection i have an error CD16. But if you will compile Server & Client on Windows 8.1 (with both and the same custom versions - other players can join to the server) My steps: 1. Get a nightly build (1.5.3-10739) 2. Compile 3. Replace all files. 4. Strange but mine deathmatch.so is very large (~283 MBs) 5. Connect from Windows to Linux on both the same custom versions. 6. Error CD16. Stable & nightly versions all works good. Everybody can join the server. All ports is opened.
  2. Hey Guys, i got a problem with the connection. Everytime i wanna connect i get the Error CD16 wich is telling me that i cant connect to the server. I try it with many servers but it didnt worked at one. I try it to reinstall and all the "normal" stuff but nothing worked. Help would be nice! Mortex