Search the Community

Showing results for tags 'bug mta'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Multi Theft Auto: San Andreas 1.x
    • Support for MTA:SA 1.x
    • User Guides
    • Open Source Contributors
    • Suggestions
    • Ban appeals
  • General MTA
    • News
    • Media
    • Site/Forum/Discord/Mantis/Wiki related
    • MTA Chat
    • Other languages
  • MTA Community
    • Scripting
    • Maps
    • Resources
    • Other Creations & GTA modding
    • Competitive gameplay
    • Servers
  • Other
  • Archive
  • Private Bugtracker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Gang


Location


Occupation


Interests

Found 2 results

  1. AJUDA PELO AMOR DE DEUS!! Bom, Nessas últimas semanas, meu mta começou a lagar exageradamente. Acabei fazendo algumas pesquisas em foruns e até no próprio Youtube sobre maneiras de conseguir Diminuir esses Lags, acabei tomando conta de mudar de Windows, ou seja, Voltei para o 7 (sabendo-se que estava no 10). Mas mesmo assim meus problemas continuaram, e antigamente com uma máquina bem inferior onde conseguia cerca de 27 e 30fps, fiz um bom upgrade e agora meu fps caiu para 8!?!? Uso a menor resolução, Gráficos baixos, Todos as configurações no mínimo possível. instalei programas que "ajudariam" e impulsionariam Minha placa de vídeo mas sem funcionar. Acabei apelando por configurações mais avançadas, por exemplo, Diminuir os grafícos do Gta_3 na pasta models e coisas do gênero. Acabou que agora parei com o erro "CL30" com a seguinte mensagem: "Alguns araquivos do GTA:SA foram alterados, portanto podem conter um vírus. Se o MTA não funcionar corretamente, Procure ajuda online. Você deseja verificar a página de ajuda on-line sobre este problema?". E Pra minha surpresa, a resposta dos fóruns foram bem "Diretas", "Procure um antivírus, caso o problema prossiga Reinstale o MTA". Espero uma ajuda porfavos, vou desponibilizar a Versão em inglês simplificada com o Tradutor. Perdão por qualquer erro de digitação que ocorra. Grato. ZeroMeia. HELP FOR GOD'S SAKE! Well, in the last few weeks, my mta has started to squeal too much. I ended up doing some research on forums and even Youtube itself. about ways to get these Lags down, I ended up taking care of changing Windows, that is, I went back to 7 (knowing that I was in 10). I ended up with the error "CL30" with the following message: "Some GTA:SA traps have been changed, so they may contain a virus. If the MTA doesn't work properly, get online help. Do you want to check the online help page about this problem?". And to my surprise, the response from the forums was very "Direct", "Look for an antivirus if the problem continues Reinstall the MTA". If anyone can help me, I accept any opinion. Thank you. ZeroMeia. This translation was done at deepl.com. Config: Sistema: Win7 Ultimate x64 Memória (RAM): 2x4 Processador: AMD Phenom ll x4 965 Processor, 804 Mhz, 4 Núcleo(s) Bios: American Megatrends Inc. Memória Física: 1 TERA, 1000 Gigas ( SSD: 232 Gigas. HD INT: 300 Gigas. HD INT: 500 Gigas.) Placa de vídeo: GTX 770 (2 VRAM) Contato: Discord: ZeroMeia#9972 Gmail: Hardplaygames3@gmail.com / Faeelgm@gmail.com Wpp: +55 11 98504-0916 Plase HELP!! <l3
  2. BrunoV20

    HELP PROBLEM MTA

    What happened is this. I just changed windows and what happens is that, I skipped the following error when opening mta "could not create direct3d font'unifont'" I would like to know what I can do to fix it I tried, starting the gta sa alone and it works