Search the Community

Showing results for tags '3dsmax'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Multi Theft Auto: San Andreas 1.x
    • Support for MTA:SA 1.x
    • User Guides
    • Open Source Contributors
    • Suggestions
    • Ban appeals
  • General MTA
    • News
    • Media
    • Site/Forum/Discord/Mantis/Wiki related
    • MTA Chat
    • Other languages
  • MTA Community
    • Scripting
    • Maps
    • Resources
    • Other Creations & GTA modding
    • Competitive gameplay
    • Servers
  • Other
  • Archive
  • Private Bugtracker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Gang


Location


Occupation


Interests

Found 4 results

  1. انا سيف مصمم اوبجت دارس 3ds max و حاصل علي دبلومه من شركه اوتوديسك و المركز الثقافي الروسي و من محبي MTA SA دي الحاجات الصممتها في الاول ---->>>>>>>>>>https://forum.mtasa.com/topic/109979-اول-اشياء-صممتها/?tab=comments#comment-919912<<<<<<<<<<--- البدو شئ يراسلني #شكراً
  2. Yo guys, I got a little problem. I can't seem to get this right. When I try to use ''Editable Mesh, Polygon, Create'' feature. I can't get a good ''skin'' placement on the surface. It's all washed out, which means the surface is small. But is there a way around this so it will match up with the other wall? (btw I made the other wall by just changing the surface ''skin''). I'm new to 3ds max, so pls don't me harsh. 1: my problem: 2: what the skin is, 3: what it should look like. https://imgur.com/a/quNyv78 . If anyone could help me, I'd appriciate it alot, because I could not find it on google myself. Mabye im just too stupid. Anyway thanks alot. Greetings Taurus
  3. Hi. I want to put indicator on the car. I make an dummy " indicator_rf & indicator_lf ". But how can i replace texture in the lamp by command. Sorry my bad english..
  4. I created a Brown Streak mod. And the dff&txd working fine, but the .col does not working. I got a warning in debugscript 3: mod.lua:14: Bad 'number' pointer @ engineReplaceCOL'(2) This is the mod.lua code: function replaceModel() local txd colsok = engineLoadCOL ( "v43.col" ) engineReplaceCOL ( colsok, 538) txd = engineLoadTXD ( "v43.txd" ) engineImportTXD ( txd, 538 ) dff = engineLoadDFF ( "v43.dff" ) engineReplaceModel ( dff, 538 ) end addEventHandler ( "onClientResourceStart", getResourceRootElement(getThisResource()), replaceModel) addCommandHandler ( "reloadcar", replaceModel ) What wrong? How to fix this?