Search the Community

Showing results for tags '1.5.4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Multi Theft Auto: San Andreas 1.x
    • Support for MTA:SA 1.x
    • Open Source Contributors
    • Suggestions
  • General MTA
    • News
    • Media
    • Site/Forum/IRC/Mantis/Wiki related
    • MTA Chat
    • Other languages
  • community.mtasa.com
    • Scripting
    • Maps
    • Resources
    • Other Creations
    • Competitive gameplay
    • Servers
  • Other
    • General
    • Multi Theft Auto 0.5r2
    • Third party GTA mods
  • Archive
    • Archived Items
    • Trash
  • Private Bugtracker

Found 3 results

  1. Hello Fellow Players , Dear admins and Modders, Im Here today cause i wanted to Ask for a little Help with MTA, i Updated it today Cause my server (which i play on most) Updated and i only get a Crash Joining any Server i try to connect to. I already done all steps on The MTA:Diag site describet but nothing changed. Hope for fast response. I got a Fresh and Clean install of MTA and GTA but it doesnt work either , and exact same error Code and Offset. DXdiag MTAdiag
  2. لدى سيرفر واريد احدثه الى الاصدار الاخير 1.5.4 فى لوحة اوبن قيم بانل .. ياريت يكون شرح مبسط ليستفيد غيرى ..
  3. Hello, I have a problem after update the server from 1.5.3 to 1.5.4, I already add my email address on mtaserver.conf When start it, the window of mtaserver launcher gives me that result: tabuk: ../Server/mods/deathmatch/logic/CDatabaseConnectionSqlite.cpp:540: SString InsertQueryArgumentsSqlite(const char*, __va_list_tag*): Assertion `0' failed. I upload the server dumps here: http://upload.mtasa.com/u/432399435/dumps.zip_ Note: tabuk is the filename of mta-server launcher Where's the problem? Thanks.