Jump to content

Paul2002

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Paul2002

  1. Köszi, azóta már megtaláltam!
  2. Mert a kedves úr elrontotta! Helyesen: function Zene () local sound = playSound("zene.mp3") setSoundVolume(sound, 0.5) end addEventHandler("onClientPlayerJoin", localPlayer ,Zene) egyébként meg nem vagyok biztos benne hogy az eventhandler tud kezelni localPlayert (persze könnyen lehet). Ezért ha így sem jó akkor localPlayer helyett adj meg root,vagy resourceRoot-ot, elvégre ez kliens oldal így mindenképpen csak a localPlayer fogja hallani Továbbá győződj meg arról hogy a zene fájlját és annak helyes elérési útját is megadtad a meta fájlban, és próbáld meg több más mp3 fájlal is mivel könnyen lehet hogy az általad használni kívánt fájl valamilyen védelemmel rendelkezik.
  3. Nagyon egyszerű a createMarker létrehozási funkcióját lekorlátozod egy olyan data-val amivel csak az adott játékos vagy az általad nevezett "csapat" rendelkezik. pl if getElementData(localPlayer,"char:factionid") == 1 then createMarker() end -- esetleg egy elementdata change eventel pedig checkelheted ezt a datat- ha realtime akarod hogy legyen marker pl: local factionMarkers = {} addEventHandler("onClientElementDataChange",resourceRoot,function(key,old,new) if key == "char:factionid" then if new == 1 then factionMarkers["police"] = createMarker() elseif old == 1 then destroyElement(factionMarkers["police") end end end) Ez csak egy példa nem biztos hogy működni fog lehet elírtam valamit stb, de a lényeget átadja. UI: Szerettem volna LUA code snippetet hozzáadni de LUA nyelv nincs a választhatóak között ami mondjuk kicsit érdekes tekintve hogy a szeretett játékunk egyik editing nyelve pont ez. ?
  4. A map átrendezésében kérem segítségeteket, ötleteket ennek megvalósítására. A problémám a következő: https://i.postimg.cc/tRSPhvRp/1051372-2.jpg A fentebb lévő képen láthatóan szeretném, kicsit nem szokványos módon átrendezni szeretett játékunk mapját. Azonban nem találtam semmilyen olyan programot vagy program struktúrát amely ebben hasznomra lenne, az pedig hogy egyesével átpozizzam mappeditorban a modelleket a nyíllal jelölt helyre nem járható út! Chilliad miatt szeretném ezt a pályarészt kicsit közelebb helyezni LS-hez nyilván úgy hogy a többi rész, (LS-és agglomerációi kivételivel) nincs bent! Ehhez kérem segítségeteket, tanácsaitokat lehetőleg olyan emberektől akik találkoztak már hasonló problémával és vagy ismernek olyan editor programot amivel megoldható egyszerre több modell mozgatása is egy időben!
×
×
  • Create New...