Jump to content

ViperZz

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About ViperZz

  • Birthday 15/03/2007

Details

  • Location
    Romania
  • Occupation
    Modder
  • Interests
    Learn Scripting

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ViperZz's Achievements

Square

Square (6/54)

0

Reputation

  1. Salut! Astazi vin cu un fel de problema. Sunt detinatorul unui server privat si intr-un timp exista o resursa prin care puteai incarca o masina la statiile de incarcare si nu mai stiu care era. Am cautat si nu am mai gasit si ma intreb daca poate sa ma ajute cineva sa o gasesc. Poate sa gaseasca pe alt forum al MTA sau pe sectiunea altei tari!
  2. Salut Baieti! Ma puteti ajuta si pe mine cu un script? Doresc sa imi adaug sirene custom pe vehiculele de urgenta. Cum o pot face?
  3. Salut! Am nevoie și eu de un mic ajutor de la voi. Eu urmează să îmi deschid un server de Multi Theft Auto si îmi amintesc că acum ceva timp am avut pe un server care din nefericire l-am închis, un script care, atunci când schimbam viteza mașinii, scotea flăcări pe țeava de eșapament. Eu am căutat și pe Comunitatea de resurse a MTA si prin scripturile pe care ți le poți face tu(adică unde îți dădea liniile scripturilor). Am găsit doar ca mod doar pentru Grand Theft Auto San Andreas. Poate să mă ajute cineva cu aceasta? Sau măcar să verifice dacă chiar nu exista. Sau măcar cum sa transform modul de GTA în mod pentru MTA.
  4. Salut! Astazi vin cu o noua nelamurire sau intrebare. Eu incerc sa imi creez un server de roleplay si am ajuns in stadiul in care vreau sa fac zonele anumitor joburi si acum incerc sa pun la jobul de transportor vehiculul Damaged Glendale si Damaged Sadler. Am incercat, am cautat ajutor dar nu am reusit sa dau de ele. Daca ma poate ajuta cineva sa gasesc masinile il rog sa ma contacteze! Multumesc!
  5. Salut! Astazi vin cu o adevarata provocare pentru unii din voi! Am descarcat o mapa pentru GTA San Andreas, pe care vreau sa o transform intr-o mapa pentru MTA. Am nevoie de niste instructiuni cum sa ii fac transformarea. Am nevoie de ajutor urgent, va rog!
  6. Multumesc mult Functioneaza! Dar cum as putea edita sa mearga pe mai multe masini?
  7. Salut! Astăzi am decis să apelez la forum fiindcă aici pot găsi rezolvarea. Doresc și eu să mă ajute cineva cu un script pentru că anumite mașini să nu poată fi accesate de playeri normali, doar de admini. Dacă mă poate ajuta cnv îl rog să îmi dea mesaj. Mulțumesc!
  8. Oare merge daca o sa reinstalez Multi Theft Auto Server?
  9. Pai lipseste din folderul resources. Ce as putea face in privinta aceasta?
  10. Nu tot nu merge si aveti pozele mai jos https://imgur.com/0v8mloJ nu imi apare nicio eroare https://imgur.com/iSGB3Qn am incercat cu alte nume mapele (freeroam-map, mapa, mapa-10) https://imgur.com/3uMHU7J dupa ce am salvat, am restartat serverul si tot nu gaseste mapele
  11. Salut! Eu mi-am modificat o mapa pentru serverul meu de MTA, am salvat-o si apoi am repornit serverul dar, mapa nu apare. Am intrat in Map Editor sa vad ce se intampla, iar la mape imi apare si cea pe care am facut-o. Am incercat sa fac ca mapa sa mearga, salvand-o cu alt nume dar tot nu merge. Ce pot sa fac? Am nevoie de ajutor!
×
×
  • Create New...