Jump to content

cezz

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cezz

  1. Un server cu un foarte mare potential. Pare realizat foarte bine, imi place cum se prezinta. Ai ales foarte bine modalitatea de a arata ce oferiti. Mult succes cu serverul!
  2. ba sincer talent serveru doar ca am 0 dolari la inceput si nici macar din banca nu pot scoate super
  3. Vreau sa va povestesc ce am patit pe un server de MTA popular din Romania. Nu ma voi abtine sa va spun clar care este serverul pentru ca oricum aveti screenshot-uri mai jos. Este vorba despre serverul 'Romania Venom Roleplay' server care a strans 100 de oameni la momentul in care eu intrasem. Ca sa incep vreau sa va spun ca acum aproximativ 3-4 luni, instalasem mta pentru prima oara. Am intrat pe un server, pe acesta mai precis, am reusit repede sa ma imprietenesc cu un admin, acesta urmand sa imi dea bani sa cumpar ce masina vreau. Aveam vreo 10.000.000 de lei pe acel server echivalentul a 2/3 masini scumpe. Mi-am cumparat frumos masini, am fost informat sa le parchez pentru ca altfel vor disparea. Toate bune, mergea perfect totul. Am renuntat la MTA, urmand sa ma reapuc de curand. Am reusit sa imi gasesc contul, am intrat pe acesta si am aflat ca am ramas fara masini. Am facut un raport, nu mi s-a spus nimic care sa ma ajute. Am trecut peste, am cumparat alta masina. Am parcat-o si pe aceea si am iesit de pe server. Cand am intrat urmatoarea data ghiciti ce, a disparut si aceea. * Doar ca de data asta m-am enervat, am facut un raport, mi-a fost raspuns repede la el cu un pm 'spune', nereusind sa il mai contactez pe admin neavand posibilitatea de a folosi functia de 'pm'. Am mai facut un raport la care am asteptat enorm de mult, pentru ca fiecare admin in parte imi prelua raportul, urmat de 'admin x a renuntat la raportul tau'. Am mai facut un raport, la fel... Am mai facut unu, am spus 'ma ajuta si pe mine un admin?'. Si aparent asa a mers sa prind un admin care sa vrea sa ma ajute. Doar ca ghiciti ce, acesta s-a enervat pentru ca aparent eu il luam la rost avand in vedere faptul ca nu prea cred ca avea el neaparat chef sa ajute. Mi s-a spus ca masinile nu trebuie parcate pe strada ci in garaje. I-am spus sa vina cu mine si l-am condus spre alta masina personala a altui jucator. Atat a trebuit sa zic, pentru ca in aproximativ 2 secunde a sters masina aia de pe server si automat din contul jucatorului, spunandu-mi dupa 'gata', de parca nu ar fi ceva importat pentru el. M-a intrebat dupa id-ul masinilor de parca ar trebuii mereu sa imi retin id-ul masinilor de parca era CNP-ul meu. I-am spus ca nu detin nicio informatie despre id-ul masinilor spunandu-mi repede ca este 100% vina mea si ca eu trebuia sa imi fac poza la /stats. Sa va mai spun ca l-am intrebat unde scrie si mi-a spus ca mai scrie, si citez "ocazional pe server". * prin disparut ma refer la: disparut si de pe mapa si din 'inventar'. V-am povestit asta ca sa intelegeti pe ce server donati si va pierdeti timpul. Daca despre asta este vorba pe serverele din Romania, inseamna ca MTA-ul chiar nu mai are nicio speranta la noi in tara. dovezi: non stop admini preluau raportul si dupa il lasau: https://imgur.com/9K1HIOx https://imgur.com/jaInFMF alte dovezi aproape irelevante dar totusi: https://imgur.com/V7nqKqP https://imgur.com/oVnpKTp https://imgur.com/bkNibGr
  4. In primul rand vreau sa va multumesc pentru lamurire. In al doilea rand vreau sa va spun ca am observat o greseala mare a fondatorilor unor servere. Aceea de a crede ca poti creea un server bun de roleplay pe MTA stiind ca oricum comunitatea romaneasca este foarte jos. Ce as incerca eu ca si posibil viitor detinator de server este sa creez un server tip RPG asemanator cu sistemele de baza de pe majoritatea gamemode-urilor de pe SA:MP venind cu sisteme mai bune cu ajutorul MTA-ului. Asta nu pare sa fi incercat nimeni p-aici, sa faca un server de genu' in care plictisitorul job "Pizzaboy", in loc sa te plimbi cu faggio-ul prin oras sa faci pizza in sine. Asta am vazut la un scripter roman de MTA si am ramas total uimit sa vad cate posibilitati îti ofera Lua. De ce spun sa aduci jucatori de pe alta platforma? Pentru ca sincer e greu sa schimbi mentalitatea copiilor si mentalitatea persoanelor care s-au obisnuit cu serverele astea obosite de RP. Consider ca, cu umpic de silinta poti face si pe MTA un proiect chiar mai reusit decat pe SA:MP. Chiar astept sa vad ce mai zic si alte persoane mai vechi despre MTA. Am pus oricum toate aceste intrebari, in scopul de a afla mai multe despre comunitatea de MTA si posibilitatile de a mai face ceva reusit. Daca gasesc un scripter dedicat si care chiar vrea sa porneasca un proiect de durata, nefiind axat doar pe bani... poate incerc ceva si pe MTA.
  5. Salutare boyz, de curand mi-am instalat mta dupa o perioada indelugata de gandit cum sa rezolv o problema la samp.? Am fost surprins sa vad ca majoritatea serverelor din Romania ori sunt goale ori au un numar de maxim 20 de jucatori. Ma tot intreb de ce s-a ajuns asa la noi si de ce samp-ul este in fata mta-ului cu atat de mult. Si o intrebare pentru cei mai veterani, mai aveti vreo speranta in MTA? Ma refer o posibilitate de a deveni o platforma la fel de populara da SA:MP-ul.
×
×
  • Create New...