koviak98

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About koviak98

 • Rank
  Vic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thanks, but how can i to get the player money, because this not working: local Money = getPlayerMoney(localPlayer)
 2. Hi My first question: How can i set max money on the server? By default the maximum is 99999999. Second question: How can i make that if i set money for a player show him how much he got.
 3. Hi I started a few days ago lua scripting, my first project is an scoreboard. But i have an issue. I can't test my job, because don't have enought players on my custom server. I can join from my laptop, but this is just 2 player ( my pc and laptop). My question, that how can i set scoreboard bots (just a few, example 10) for the test?
 4. Sziasztok Kevesebb mint egy hete kezdtem el tanulgatni a lua nyelvet, és az első projektem egy scoreboard. Viszont elég körülményes számomra ennek még a felépítése, és tesztelése. Nagyon jó lenne, ha nem kéne a laptopról folyton feljöjjek, és azzal tesztelni, hanem hozzá tudnék adni botokat, vagy nem is tudom. Például 15 darabot vagy még többet ha hozzá tudnék adni, akkor tudnám tesztelni, hogy működik-e a görgetés, két név kirajzolás között van-e bugg. Tehát az lenne a kérdés, hogy ezt ki lehet vitelezni valahogy?