TyFun

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About TyFun

 • Rank
  Rat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oké kitaláltam egy módot az újraolvasásra. Van valami, amivel lehet figyelni, ha mondjuk egy weboldalon egy èrték megváltozik?
 2. Szerkesztem a szerveren kívülről pl accountData-t és azért kéne újra beolvasni. EDIT: És nem akarok más adatbázist használni emiatt pl.: mysql
 3. Meg lehet-e oldani valahogy, hogy az internal.db-t beolvassa a szerver mégegyszer, de úgy, hogy nincs leállítva a szerver?
 4. Már megvolt az is! Oké sikerült megoldanom! Csak rá kell dobni egy árnyékot még egy dxDrawText-el és jó is!
 5. Lekértem a guiGetChatboxLayout()["chat_font"] függvénnyel, a fontját. Thauma bold. Már be is állítottam a betűtípust a dxText-re, de nem úgy néz ki, mint a chat! EDIT: Hasonlóan, de nem úgy. Úgy veszem észre, hogy valami text-shadow van a chaten.
 6. Ezek nem azok. valahogy az alap chat úgy van megcsinálva, hogy minden textúra előtt jól lehessen olvasni. Hogyan lehet ezt megcsinálni egy dxDrawText-nél?
 7. Van ugye az alap chatnek a betűtípusa, ami ugye úgy működik, hogy bármilyen szín van mögötte látszik szépen olvashatóan minden betű. Hogyan tudom megszerezni ezt a betűtípust, vagy mi a neve?
 8. Köszi a segítséget! Kiderült, hogy csak el volt írva a trigger!
 9. Nem működik még mindig. 500ms-el sem és 1000-el sem. EDIT: és a jármű fagyasztása nélkül sem.
 10. Normálisan elteleportálni a bickilivel együtt a megadott interiorba, dimenzióba és pozicióra.
 11. Van egy ilyen kód: addEvent("tpwc", true) function tpwc(p, x, y, z, i, d, r, v) s = getPedOccupiedVehicleSeat(p) setElementFrozen(v, true) removePedFromVehicle(p) setElementPosition(p, x, y, z) setElementInterior(p, i) setElementDimension(p, d) setElementPosition(v, x, y, z) setElementInterior(v, i) setElementDimension(v, d) setElementRotation(v, 0, 0, r) setElementFrozen(v, false) setTimer( function () setCameraTarget(p) warpPedIntoVehicle(p, v, s) end, 100, 1) end addEventHandler("tpwc", resourceRoot, tpwc) Ezzel az a probléma, hogy ha nincs ott a timer, akkor ledob a bicikliről és beesek az interior alá, ha meg ott van akkor vagy beesek az interior alá, vagy normális, vagy csak ledob a bicikliről. Köszönöm ha elolvastad!
 12. Helló! Van egy kód: felh = tostring(getPlayerAccount(p)) Hogyan lehet levenni róla a tostringet? Nekem elementdataban kell átadnom ezt az értéket, de normálisan nem engedi. Tehát átküldöm tostringelve és vissza pedig nem tudom alakítani. hogyan lehet? És ezt még el kell tárolnom egy account data-ban tehát oda meg toJSON kell, és az tiltja le nem az elementdata. (Azért használok toJSON-t, mert mondjuk egy táblát nem lehet elmenteni accountData-ban, de ezzel meglehet oldani.)
 13. TyFun

  Adminduty

  Azt kell, hogy beírd a getPlayerName(thePlayer) helyére, ahol eltárolod az adminneved. pl: function giveblood (thePlayer) local account = getAccountName ( getPlayerAccount ( thePlayer ) ) if isObjectInACLGroup("user." .. account, aclGetGroup("Admin", "Admin[1]", "Admin[2]", "Admin[3]", "Admin[4]", "Admin[5]", "FoAdmin", "SzuperAdmin", "Modeller", "Designer", "Fejleszto", "Rendszergazda", "Tulajdonos")) then end outputChatBox ("#7cc576[AdminDuty]#32b3ef"..getElementData(thePlayer, "anev").."#ffffff adminszolgálatba lépett",root,255,255,255,true) setElementData(thePlayer, "blood",999999999) end addCommandHandler("aduty", giveblood) Márha ElementData-ban tárolod a neved... Ha csak simán névként beállítod neki: setPlayerName függvénnyel akkor olyannal kell, csak nem állítottad be neki. Igazából nem is értem hogy adhatja vissza azt, amit írsz, mert névben nem lehet szóköz, tehát esélytelen hogy az kerüljön oda: Chris Lafayet Adminszolgálatba lépett.
 14. Van egy ilyen kód: function chat(szov, msgtype) cancelEvent() end addEventHandler("onPlayerChat", getRootElement(), chat) Nem működik, már többször is újraindítottam a szervert és nem működik Valaki tudna segíteni?