Jump to content

NONAME_1224

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Details

  • Location
    Hungary

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NONAME_1224's Achievements

Snitch

Snitch (10/54)

1

Reputation

  1. Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy egy staticimage forogjon, vagy úgy alapból legyen rajta elforgatás. Köszi a választ!
  2. Just remove the EventHandler with this line: removeEventHandler("onClientRender",root,test) Just a tip... if you post a topic you can use the Code function from the tool list (7th in the first line)
  3. Hello! You can make it with onClientClick event. Here is an example code: local showDX = false function Click(btn, state, x, y, wx, wy, wz, obj) if (obj == nil) then return end if (isElement(obj)) then if (getElementType(obj) == "player" then showDX = true end end end addEventHandler("onClientClick", getRootElement(), Click) function render() if (showDX) then -- Write here the DX lines end end addEventHandler("onClientRender", getRootElement(), render) I hope I can help you!
  4. Ez a kód valamiért nem működik, de nem tudok rájönni, hogy miért! guiSetProperty(edit[si], "SelectionStart", "1") Ki is iratom a return-t, de az true, szóval le kéne futni, de nem helyezi a selectiont a megfelelő helyre, vagy én nem tudom! Vagy ezzel egyátalán lehet mozgatni azt, hogy hol legyen a cursor editboxban?
  5. guiSetProperty-vel próbáltam, de nem találtam olyan propertyt!
  6. Mert van ez a kód: function key(key, state) outputChatBox(key) --Ha "ő"-t vagy "ű"-t írok akkor nem azt adja be, hanem az angol megfelelőjét, de ha "í"-t nyomok akkor nem ad semmit, mert az --angol billentyűzeteken nincs az "y" mellett semmi! end addEventHandler("onClientKey", getRootElement()) Le írtam a problémát a kódba
  7. Hogyan lehet elérni ezt a funkciót? math.cos()^-1 Ami a számológépeken a SHIFT+COS.
  8. @WorthlessCynomys Hogy a Labelben az látszódjon, mint ami az editboxban van. Ami az editbox hosszától függően van benne szöveg. Tehát ha az editboxban a 4.képen látható állapot van, akkor a label-en se látszódjon semmi, viszoont ha a 3. képen látható állapot, akkor az látszódjon, ami akkor az editboxban (ez esetben: "akjs...lasd"). Merthogy az editbox alpha-ja 0 lesz.
  9. A képeken látszik, hogy mi kéne nekem. A Label-en az látszódjon, ami az editboxban szöveg! (A negyedik képen nem üres az editbox, csak ki van törölve belőle annyi, hogy nem látszódik benne semmi!)
  10. Most nem tudok képet küldeni, de ha \n-t használsz eltöröd a sort és minkét sorban használsz legalább két tabot akkor magad is meglátod. Tehát a kód: local text = tab("asd\tqwe\nppop\tkasléd") Ami a te kódodban a 27. sor.
  11. Az kéne nekem, hogy ne érzékelje az infinite loopokat a Lua, mert nem infinite, hanem csak 230 160 000-szor fut le egy ciklus.
×
×
  • Create New...