West14

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About West14

  • Rank
    Newbie
  1. MTA does not work

    I try to reinstall windows later. May be it helps. EDIT: Fixed. Helped reinstall Windows.
  2. MTA does not work

    https://upload.mtasa.com/u/626135236/Logfile.PML_
  3. MTA does not work

    Yes. SAMP too. I download another repack, now i installing it. Did not work. Maybe this is due to the latest update of Windows 10?
  4. MTA does not work

    Did not help.
  5. MTA does not work

    Can you describe in detail? I did not understand what to do.
  6. MTA does not work

    Hi. Today i download MTA, and try to install it. Installation was succesfull! But when i try to launch it, nothing happens. In task manager i see MTA process, after a few seconds it ends. Sorry for my English MTADiag log. https://pastebin.mtasa.com/473179996 c:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\MTA\logs\logfile.txt 23:01:48 - [DEBUG] BeginEventLog 23:01:48 - [DEBUG] DLL_PROCESS_ATTACH 00000000 23:01:48 - [DEBUG] CLocalization::CLocalization Localization set to 'ru' 23:01:48 - [DEBUG] AV health: good (0) [Ena0:Windows Defender[61100]] 23:01:49 - [DEBUG] D3DStuff ------------------------- 23:01:49 - [DEBUG] D3DStuff - Direct3DCreate9: 0x00bbfe60 23:01:49 - [DEBUG] D3DStuff - 1 Adapters 23:01:49 - [DEBUG] D3DStuff 0 Identifier - Driver:igdumd32.dll 23:01:49 - [DEBUG] Description:Intel(R) HD Graphics 23:01:49 - [DEBUG] DeviceName:\\.\DISPLAY1 23:01:49 - [DEBUG] DriverVersion:0x00090011 0x000a116b 23:01:49 - [DEBUG] VendorId:0x00008086 DeviceId:0x00000102 SubSysId:0x76801462 Revision:0x00000009 WHQLLevel:0x00000000 23:01:49 - [DEBUG] DeviceIdentifier:d7b78e66-4242-11cf-b966-8a56b7c2c435 23:01:49 - [DEBUG] D3DStuff 0 DisplayMode - Width:1680 Height:1050 RefreshRate:59 Format:22 23:01:49 - [DEBUG] D3DStuff 0 hMonitor:0x00010001 ModeCount:54 23:01:49 - [DEBUG] D3DStuff 0 Caps9 - VertexShaderVersion:0xfffe0300 PixelShaderVersion:0xffff0300 DeclTypes:0x37f 23:01:49 - [DEBUG] general.progress-animation-disable: 23:01:49 - [DEBUG] general.aero-enabled: 1 23:01:49 - [DEBUG] general.aero-changeable: 1 23:01:49 - [DEBUG] general.driver-overrides-disabled: 23:01:49 - [DEBUG] general.device-selection-disabled: 23:01:49 - [DEBUG] general.customized-sa-files-using: 23:01:49 - [DEBUG] general.times-connected: 23:01:49 - [DEBUG] general.times-connected-editor: 23:01:49 - [DEBUG] nvhacks.nvidia: 0 23:01:49 - [DEBUG] nvhacks.optimus-force-detection: 23:01:49 - [DEBUG] nvhacks.optimus-export-enablement: 0 23:01:49 - [DEBUG] nvhacks.optimus: 0 23:01:49 - [DEBUG] nvhacks.optimus-rename-exe: 0 23:01:49 - [DEBUG] nvhacks.optimus-alt-startup: 0 23:01:49 - [DEBUG] nvhacks.optimus-force-windowed: 0 23:01:49 - [DEBUG] nvhacks.optimus-dialog-skip: 23:01:49 - [DEBUG] nvhacks.optimus-startup-option: 23:01:49 - [DEBUG] watchdog.CR2: 2 COUNTER_CRASH_CHAIN_BEFORE_LOADING_SCREEN 23:01:49 - [DEBUG] watchdog.L0: 1 SECTION_NOT_CLEAN_GTA_EXIT 23:01:49 - [DEBUG] watchdog.L1: 1 SECTION_NOT_STARTED_ONLINE_GAME 23:01:49 - [DEBUG] watchdog.L3: 1 SECTION_STARTUP_FREEZE 23:01:49 - [DEBUG] watchdog.L5: 1 SECTION_POST_INSTALL 23:01:49 - [DEBUG] watchdog.uncleanstop: 1 23:01:49 - [DEBUG] diagnostics.send-dumps: 23:01:49 - [DEBUG] general.noav-user-says-skip: 23:01:49 - [DEBUG] general.noav-last-asked-time: 23:01:50 - [DEBUG] Loader - Process created: E:\Games\Grand Theft Auto - San Andreas\gta_sa.exe 23:01:50 - [DEBUG] Loader - InsertWinMainBlock 23:01:50 - [DEBUG] Loader - ApplyLoadingCrashPatch 23:01:53 - [DEBUG] Loader - RemoveWinMainBlock 23:01:53 - [DEBUG] Failed to verify 4 old bytes in process 23:01:53 - [DEBUG] Failed to write 4 bytes to process 23:01:53 - [DEBUG] Loader - Core injected: C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\mta\core.dll 23:01:53 - [DEBUG] Loader - Waiting for L3 to close 23:01:53 - [DEBUG] Loader - Wait for game to exit 23:01:53 - [DEBUG] Loader - Finishing 23:01:53 - [DEBUG] DLL_PROCESS_DETACH 00000001