chazel

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

chazel last won the day on February 24 2018

chazel had the most liked content!

Community Reputation

20 Decent

About chazel

 • Rank
  Square

Details

 • Occupation
  hell rider

Recent Profile Visitors

648 profile views
 1. good job, @shephard
 2. SERVER DESCHIS! mtasa://37.187.187.245:22003 sau mtasa://hellriders.ml:22003 Topicul va fii updatat in curand cu detalii despre server mai exacte. Momentan puteti intra sa descoperiti singuri. SITE : http://hellriders.ml
 3. inlocuieste ce ti-a dat @..:D&G:.. din un cod asemanator cu asta: givePlayerMoney(thePlayer, 1000) cu ce ti-a dat el. bafta
 4. Mai mult ca sigur ai luat un script de job de pe net si ai pus functia de dat bani normala din MTA, nu cea bazata pe baza de date la rp )))
 5. Hell Riders Romania STATISTICI DETALII Acest server este bazat pe DM/DD/SHOOTER, planul a fost recent pus in practica. Incercam sa readucem la viata acest tip. Serverul este hostat la OVH, detinand 1024 de sloturi, chiar daca cred ca este prea mult, o sa le lasam totusi asa. TOPICUL VA SUFERII SCHIMBARI CU TIMPUL, SE VOR ADAUGA POZE SI DETALII DESPRE FACILITATILE SERVERULUI.
 6. Salut, deschid un server de race si am nevoie de niste harti. Vreau DM, nu ma gandesc sa pun DD sau alte lucruri.
 7. chazel

  Sugestii.

  Salut, am nevoie de niște sugestii. Vreau să deschid un server, dar nu știu mai exact de ce. M-am gândit la ceva asemănător Euro Truck Simulator, dar meh. Mai aștept sugestii, poate primesc ceva interesant. FĂRĂ ROLEPLAY / FREEROAM / RACE / DAYZ
 8. insfarsit <3 sper sa tina mult mai mult, si sa aiba un succes mult mai mare Ma gasiti in-game Frank_Ma.
 9. daca tu vrei sa faci /roleplay avansat/ si un server de durata, nefacut pentru bani *oricum asa mintiti mai toti*, nu trebuie sa-ti iei persoane random si sa le pui in cap la administrare. Proiecte de genul se fac cu persoane in care poti sa-ti pui baza, si-ti dai seama ca stiu ei ce stiu, persoane care le cunosti de mult, adevarati prieteni. Asa poti sa rupi relatia de prietenie usor printr-un ' nu-mi convine asta, te las, hai pa bafta ' si pac delete la tot. Desigur, nu numai sa le cunosti de mult, ci va trebuii si sa te poti baza pe ele cu adevarat, nu sa fie aiurea si sa te 'skameze'. @.Dan se simte.
 10. you need to change that method for making factions. You don't need normally a form. You just need to make the players to make a description, some representative photos and roleplay photos. I'm gona give you an example. That's the topic (is in romanian), and players need to post photos with roleplay. Like this :
 11. some suggestions? i want to update it
 12. Hello, i want to show ya a little statistics system. https://community.mtasa.com/index.php?p=resources&s=details&id=14933 SIMPLE : MUTED : LOW HP :