TaKeR

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TaKeR

  • Rank
    Vic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello , when I open some links of images this message appear , and the same when I open any video of youtube , I need help for this
  2. I've seen another irregularity, when I open the youtube player, it opens the CEF Launcher in charge of opening youtube and it closes automatically (sometimes this causes me an extreme increase of ping) but opening youtube through my browser having the mta open the increment of Ping is not so extreme , sorry for my english if anything is not precise I've seen another irregularity, when I open the youtube player, it opens the CEF Launcher in charge of opening youtube and it closes automatically , but (sometimes this causes me an extreme increase of ping) but opening youtube through my browser having the mta open the increment of Ping is not so extreme , sorry for my english if anything is not precise
  3. The problem is only mine , I can't see anything video in the youtube script on mta , also my other friends can see the videos with normality.
  4. Hello , I have a problem with the extension of Youtube in Mta , When I open Youtube in the script of "Cinema" , the window turn black and after white and no charge anything , is the same with the small windows of youtube , but I don't know why , I can put images .png , .jpg and .gif in the cinema , but when I put one video of Youtube the windows turn to white , Can you help me with this situation ? Regards.