Jump to content

Chris18

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chris18's Achievements

Member

Member (5/54)

0

Reputation

  1. Köszönöm szépen a segítséged! Pacsi
  2. Remek, így már kafa. Viszont ha raksz a kocsiba hidraulikát és megváltoztatod a kerék szélességét akkor eltűnik a hidraulika és ugyan úgy a duda lesz csak. Erre esetleg tudsz valami orvosságot?
  3. Szóval nekem a Blade-en alapból van HYDRAULIC_GEOM, LOW_RIDER, SWINGING_CHASSIS flag, és neked is ott van. De amit kapsz a getVehicleHandlingből az visszafelé írja. Default handling: 0x12010000 Az első az utolsó bájt a 8-as és az értéke 1 azaz SWINGING_CHASSIS A második az utolsó előtti bájt a 7-es és az értéke 2-es azaz LOW_RIDER A harmadik az 6-os bájt és az értéke 3-as azaz nincsen se OFFROAD_ABILITY,ABILITY2,HALOGEN,PROC_REARWHEEL flag A negyedik az 5-ös bájt és az értéke 1-es azaz HYDRAULIC_GEOM Remélem érthető
  4. Nálam benne van (hedit is mutatja) viszont ahogy elnéztem ez fordítottan csinálja. Szóval az első 3 érték a hedit-ben az utolsó 3, és a projectbrera oldalon is.
  5. Minden lowrider kocsinál. Jelen esetben a Blade, de ez van a Savanna-nál, Broadway-nál stb..
  6. Így sem működik. A HYDRAULIC GEOM flageket állítja, viszont a kerék szélességét nem.
  7. Megnéztem, de ennél meg össze vissza állítgatja a flageket. (/changetire 0,1,2,4,8)
  8. Okay. Láttam, hogy magyar vagy ezért ezt magyarul írom mert az angolom elég gyászos Szóval.. azt szeretném megtudni, hogy a handling flageket hogy lehet külön külön változtatgatni? Eddig ami volt flag változtatóm azzal az volt a baj, hogy az olyan autókon amiken alapból van HYDRAULIC_GEOM flag (Blade, Savanna stb.. lowriderek) és elkezdtem játszani a kerék szélesség állításával akkor a ez a HYDRAULIC_GEOM vagy kitörlődött, vagy megmaradt és mellé berakta a HYDRAULIC_INST flaget is ami azzal jár, hogy hidraulika lesz a kocsiban az addVehicleComponent nélkül (ez a baj :/). Ugyan ez érvényes volt a nitróra is: NITRO_INST. Remélem valamennyire érthető a probléma. In very bad english: So ... I want to know how handling flags can be separately changed? So far, what was my flag change was the problem of having a HYDRAULIC_GEOM flag (Blade, Savanna, etc .. lowrider) on the base and I started to play with the wheel width adjustment, this is HYDRAULIC_GEOM or deleted or stayed and added The HYDRAULIC_INST flag also means that there will be hydraulics in the car without the addVehicleComponent (this is the problem: /). Although this was valid for nitrous: NITRO_INST. I hope the problem is somewhat understandable.
  9. Hi. A have a little question. - How can i set the vehicle handling flags, one by one? Example: function setVehicleWheelWidth(side, value) if side == "WHEEL_R_" then --[[ value = NORMAL, NARROW2, NARROW, WIDE, WIDE2 (this values in table and every values has a hex value) NORMAL = 0x0000, -- this remove the current WHEEL_R_ flag and set it to the default GTA or MTA value NARROW2 = 0x1000, NARROW = 0x2000, WIDE = 0x4000, WIDE2 = 0x8000 -- in the WHEEL_F_ this hex values not 0x..Xthousand, but 0x..Xhundred (0x000, 0x100, 0x200, 0x400, 0x800) ]] -- setVehicleHandling... how can i calculate it or something to fit the old flag values? -- I'm tried more codes but every code is not work very well. (e.g.: i'm changed the wheel width in one Lowrider car (with automatic hydraulic geom flag) and the hydraulic get bugged. Not worked after i'm changed the wheel width.) end end Thanks the replies to this topic. Have a nice day
×
×
  • Create New...