Jump to content

F4sT

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

890 profile views

F4sT's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (8/54)

3

Reputation

  1. F4sT

    Los Santos Roleplay

    Ne bazăm pe MTA Paradise. Așteptăm idei ! Scrieți tot ce vă trece prin cap când auziți roleplay, și desigur, să fie ceva unic.
  2. LOS SANTOS ROLEPLAY POVESTE Au fost destule servere dedicat Los Santos-ului, cu numele ”LSRP”. Din acest motiv eu alături de un tovarăș am decis de a deschide un server cu durată, fără a fii închis după un timp prea scurt și avem planul de a-l ține 1 an + . Încercăm de a fii cât mai unici, numele nu prea fiind, la asta vă gândiți. Suntem deschiși la idei, încercând de a oferii jucătorilor multe din dorințele, desigur, care respectă și regulamentul și nu le oferă doar unui sau doi jucători facilități în plus. INFORMAȚII SCRIPT Încercăm de a ține serverul cât mai special. Fiind încă în lucru, așteptăm idei. INFORMAȚII IP : (nu e momentan deschis) SITE : lsrp-mta.tk (Lucrez la el) CERERI Serverul fiind încă în lucru, avem nevoie de idei. Așteptăm idei la acest topic.
  3. It need to be . That saves a lot of time. But not "*" simple, if I just want some files like txd. "*.txd" or dff "*.dff". Good idea anyway.
  4. F4sT

    VA ROG SA BAGATI

    Te duci la owner și-i zici, nu pui pe comunitatea românească pentru MTA, aici nu e dedicat forumul pt un sv, genius.
  5. function loadMods ( startedResource ) if ( startedResource == getThisResource() ) then txd = engineLoadTXD("hockey.txd") engineImportTXD(txd, 30376) dff = engineLoadDFF("hockeymask.dff") engineReplaceModel(dff, 30376) end end addEventHandler ( "onClientResourceStart", getRootElement(), loadMods ) I think that it will work . Try.
  6. S-a dus rp-ul la serverul acesta. 250k ați dat de început. Și cică vreți să mențineți totul calumea, și vă luați de alte servere cu bani de început.
  7. Omule, du-te dracu pe serverul ăla, nu pune aici, unde-i forumul MTA. Te duci dracu pe forumul serverui, nu vii și ne fuți mintal aici cu mașinuța ta de pe Vereu cel mai posibil.
  8. e o editare din valhalla cu ceva scripturi noi =)
  9. F4sT

    ||TRG-Gaming||

    eu fondator ? Dacă te ajut nu înseamnă că-s fondator =)
  10. LS-RP e un server făinuț ( am rolat o dată și am fost foarte mulțumit de calitatea oferită ), dar gamemode-ul e obosit.
  11. F4sT

    Virusi

    De ce ar avea viruși ? =)
  12. Am intrat puțin pe server. E drăguț. Baftă cu el
  13. Nu mă uit de când sunt, eu doar ajut (sau încerc)
  14. răspuns simplu : Nein . Îțî recomand sincer să te apuci de Owl Gaming, sau dacă știi maghiară, este un server cu mulți jucători din care am înțeles că se face rp. Dar cel mai bine e să te apuci de Owl Gaming. Dacă nu vrei, te poți duce pe sa-mp. Ai vrut să spui să meargă pe sa-mp dacă vor rp românesc bun. vR e rahat. Și din câte am vorbit cu el, vrea să-l închidă. [21.02.2017 20:29:07] F4sT: a cui rămâne [21.02.2017 20:29:10] F4sT: vR-ul? [21.02.2017 20:29:15] Axel: deleted Și apropo, vR a fost cu rp calumea. Acu nu mai e nimic. A fost cât a fost distracția, acum comunitatea românească e moartă. O problemă ar fii serverele făcute de idioți, și 2, Axel. De ce Axel ? Axel a început să fie mai lacom după bani, ceea ce nu e okey. Da, dar care-i problema aici ? Sincer, mi s-a întâmplat și mie să-mi răspundă după câteva ore, dar la donatori le răspunde instant. La jucători d'abea le răspunde la cereri, reclamații la staff : Dracu, nici nu se pune. Să nu uităm că zicea că vrea staff matur și acel DemoStyles care se crede fetiță (nu zic că rolează, ci că chiar se crede rl), are 12 ani, care dă rage pe CS:GO (din ce mi-a zis un prieten de încredere care nu minte.) Baftă. (SARCASM : hai sa mergem la nemți)
×
×
  • Create New...