Jump to content

benzema100

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by benzema100

 1. Ne-am pus și noi problema asta în calcul, ca serverele goale, uitate în server browser, să fiu șterse, dar din păcate acest motiv nu este destul de suficient și nu intră în termenii și condițiile platformei, sau să încalce o anumită regulă (înafară de leaking, care tot așa, nu este suficient pentru a închide / șterge din server browser un anumit server). @Vinyard poate spune mai multe despre asta. Și categoric, deschiderea unui alt server nu este o soluție în rezolvarea problemei. Popularea unui server capabil, din toate punctele de vedere ar fi o soluție, ca toți jucătorii care încă mai vor s
 2. Întrebarea este simplă, răspunsul este complicat, câți jucători serioși și interesați de modul de joc roleplay (atenție, a nu se confunda cu modul de joc RPG !) au mai rămas pe această platformă, și de ce ? Ce vă determină să nu părăsiți această platformă ? Sunt mai multe întrebări care ar trebuii să vă dea de gândit atunci când vine vorba de această platformă, probabil cea mai mare întrebare, cât și dilemă, ar fi cât mai avem de gând să stagnăm la situația curentă (care este prezentă de foarte mult timp). Probabil majoritatea v-ați obișnuit cu situația curentă, dar noi, persoanele care
 3. Chestionar bun, complex. Încurajez cu mare drag distribuirea acestuia și respectiv completarea pentru viitor. Odată și odată trebuie rezolvată treaba asta cumva. Forum-ul trebuie adus la viață, dar fără implicarea moderatorilor (sau cel puțin implicarea moderatorului Axel, care a fost absentă de foarte mulți ani) este destul de greu, mai ales acum, când toată lumea evită această platformă din cauza serverelor.
 4. Salut. Aici este forum-ul general al comunității Multi Theft Auto - România, nu strict pentru un server. Pentru problema pe care o întâmpini, intră pe forum-ul serverului pe care activezi, și fă o cerere de unban.
 5. Postează aici nelămuririle legate de scripting.
 6. Acest forum este dedicat tuturor jucătorilor români ai acestei platforme. Nu este forum special pentru un anume server. Deci, intră pe forumul serverului la care activezi și fă-ți acolo un topic cu problema pe care o întâmpini. În plus, scrie clar în poză care este forum-ul serverului.
 7. Având în vedere că ai mai plagiat și înainte, de pe alte comunități, înseamnă că ai făcut-o si acum. Tu ai făcut parte din stafful nostru, altcineva nu avea cine să preia informațiile. Dacaă spui că nu tu le-ai copiat, de ce mi-ai dat ban pe forumul tău ? și nu o spune p-aia că am făcut "reclamă", pentru că eu am atașat niște link-uri sub forma de dovezi. Măcar, nu copia din munca altora. Baftă cu comunitatea și pe viitor remediază-ți problema cu plagiatura.
 8. Nu recomand serverul. Unele informații sunt copiate de la serverul Los Santos Roleplay România ( cererile pentru lider & tester). Nu este frumos să copiezi, Dane. Dacă nu te pricepi, nu-ți mai face server.
 9. Ce oameni serioşi sunteţi . Aceeaşi manevră e şi pe vR, cum a fost şi înainte, spor.
 10. Sună bine şi original, multă baftă.
 11. Si d-asta nu mai joc eu MTA.
 12. Arată bine dar nu văd rostul motelului din centrul oraşului, pune-l undeva mai retras iar în mijloc pune altceva, o statuie cum ar fi iar pe lângă flori.
 13. Ce fel de eroare iti da ? ; Ai GTA SAN ANDREAS in calculator ?
 14. Am incercat sa mentinem echilibrul de foarte mult timp, luni bune. Nu putem stagna la suma de 0 playeri iar hostul sa fie platit incontinuu. Trebuie sa aducem modalitati de atragere, acesta fiind unul dintre ele dupa cum vezi. Problema este a comunitatii, care este interesata dupa functii, lidere la factiuni si sume mari de bani. Pana ne vom forma un player base v-a trebui sa recurgem la aceste modalitati. Dupa ce vom avea un player base format totul v-a reveni la normal. Roleplay-ul de pe server inca se poate face, se aplica regulile si toate chestiile ce tin de roleplay, doar cu un impuls ma
 15. De asta am şi spus că se lucrează încontinuu, vrem să aducem cât mai multe scripturi noi, nu să stagnăm la gamemod-ul default. Aştept păreri si a altor useri despre serverul propus de mine iar dacă cunoaşteţi un server care chiar este considerat roleplay precizaţi-l în comentarii.
 16. La gamemod se lucrează încontinuu, te asigur eu, scripturile sunt în totalitate făcute de Development Team.
 17. Am deschis acest topic deoarece sunt playeri care probabil încă caută un server de roleplay şi nu îl găsesc. În acest topic vreau să facem o listă cu recomandări, la serverele actuale. Ştiu că a mai fost un topic de genul dar a trecut foarte mult timp iar serverele s-au schimbat de atunci. Când mă refer la servere roleplay, mă refer la adevăratul sens al cuvântului, nu cel pe care aproape toată lumea îl confundă cu RPG-ul. Probabil încă există servere de roleplay, care nu au fost descoperite de playeri pentru că majoritatea sunt învăţaţi cu vR ; FaraLag ; Euphobia, care reprezintă adevăratul s
 18. 200,000$ de început, deja nu mai este roleplay. Eventuri în balamuc, la fel "peste 4 mafii active cu jafuri la prezent", nu vreau să fac hate dar .... nu prea seamană a roleplay.
 19. Dacă ar avea viruşi nu s-ar mai juca atâta lume.
 20. Nu aici se postează, pentru chestii de genul intri pe limba Romanian / Română, sub-forumul acesta.
 21. Din ce am înteles cauţi nişte moduri cum ar fi dacia 1310, bmw e30 şi unul pe bmx. Totuşi, topicul trebuia făcut aici. Dacia 1310 : click pe acest link Bmw e30: click pe acest link Bmx: click pe acest link
 22. "RP calumea românesc" - Pe vR? n-ai să vezi, am intrat şi eu pe forumul lor şi e jalnic ce vezi acolo.
×
×
 • Create New...