Jump to content

benzema100

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About benzema100

 • Rank
  Snitch
 • Birthday 30/01/2001

Details

 • Gang
  MIDTOWN CRIMINALS 13
 • Occupation
  Making Money & Power & Respect.

Recent Profile Visitors

1,269 profile views
 1. Ne-am pus și noi problema asta în calcul, ca serverele goale, uitate în server browser, să fiu șterse, dar din păcate acest motiv nu este destul de suficient și nu intră în termenii și condițiile platformei, sau să încalce o anumită regulă (înafară de leaking, care tot așa, nu este suficient pentru a închide / șterge din server browser un anumit server). @Vinyard poate spune mai multe despre asta. Și categoric, deschiderea unui alt server nu este o soluție în rezolvarea problemei. Popularea unui server capabil, din toate punctele de vedere ar fi o soluție, ca toți jucătorii care încă mai vor s
 2. Întrebarea este simplă, răspunsul este complicat, câți jucători serioși și interesați de modul de joc roleplay (atenție, a nu se confunda cu modul de joc RPG !) au mai rămas pe această platformă, și de ce ? Ce vă determină să nu părăsiți această platformă ? Sunt mai multe întrebări care ar trebuii să vă dea de gândit atunci când vine vorba de această platformă, probabil cea mai mare întrebare, cât și dilemă, ar fi cât mai avem de gând să stagnăm la situația curentă (care este prezentă de foarte mult timp). Probabil majoritatea v-ați obișnuit cu situația curentă, dar noi, persoanele care
 3. Chestionar bun, complex. Încurajez cu mare drag distribuirea acestuia și respectiv completarea pentru viitor. Odată și odată trebuie rezolvată treaba asta cumva. Forum-ul trebuie adus la viață, dar fără implicarea moderatorilor (sau cel puțin implicarea moderatorului Axel, care a fost absentă de foarte mulți ani) este destul de greu, mai ales acum, când toată lumea evită această platformă din cauza serverelor.
 4. Salut. Aici este forum-ul general al comunității Multi Theft Auto - România, nu strict pentru un server. Pentru problema pe care o întâmpini, intră pe forum-ul serverului pe care activezi, și fă o cerere de unban.
 5. Postează aici nelămuririle legate de scripting.
 6. Acest forum este dedicat tuturor jucătorilor români ai acestei platforme. Nu este forum special pentru un anume server. Deci, intră pe forumul serverului la care activezi și fă-ți acolo un topic cu problema pe care o întâmpini. În plus, scrie clar în poză care este forum-ul serverului.
 7. Având în vedere că ai mai plagiat și înainte, de pe alte comunități, înseamnă că ai făcut-o si acum. Tu ai făcut parte din stafful nostru, altcineva nu avea cine să preia informațiile. Dacaă spui că nu tu le-ai copiat, de ce mi-ai dat ban pe forumul tău ? și nu o spune p-aia că am făcut "reclamă", pentru că eu am atașat niște link-uri sub forma de dovezi. Măcar, nu copia din munca altora. Baftă cu comunitatea și pe viitor remediază-ți problema cu plagiatura.
 8. Nu recomand serverul. Unele informații sunt copiate de la serverul Los Santos Roleplay România ( cererile pentru lider & tester). Nu este frumos să copiezi, Dane. Dacă nu te pricepi, nu-ți mai face server.
 9. Ce oameni serioşi sunteţi . Aceeaşi manevră e şi pe vR, cum a fost şi înainte, spor.
 10. Sună bine şi original, multă baftă.
 11. Si d-asta nu mai joc eu MTA.
 12. Arată bine dar nu văd rostul motelului din centrul oraşului, pune-l undeva mai retras iar în mijloc pune altceva, o statuie cum ar fi iar pe lângă flori.
×
×
 • Create New...