Jump to content

Andrei #

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andrei #

  1. Dacă sugestia este pt un server, du-te pe forum-ul acelui server, aici este forum-ul oficial al MTA-ului, mai exact secțiunea pentru limba noastră.
  2. Wiki-ul te ajută foarte mult ! (wiki.multitheftauto.com) Aici ai tot felul de exemple. Uită-te la exemple (trebuie să știi ceva engleză) - ai totul explicat. Succes.
  3. Nu am avut ocazia să joc (încă nu am intrat), dar cred că va fii un proiect de succes, îți urez mult succes mai departe cu el.
  4. Zice cel mai mare ciorditor al comunității Dar tu cum ai făcut cu OWL? Tradus puțin hai hai că mere la jucători că dc nu :)) +1
  5. Andrei #

    Virusi

    De ce ar avea viruși? Nu cred că te înțeleg de ce ai întreba asta.. ce crezi, developerii se apucă să pună nu știu ce viruși și să lanseze un multplayer? Ce logică faină ai.
  6. hai secter în cemeter. dacă vrei rp du-te pe un server populat ( nu din România - cel mai probabil vei găsi copii de 10-11 ani care-și fac avere și fac non-rp ). +1
  7. Hai taci că nu ești mai presus. Imediat sari cu gura pe altu' și te interesează de viața lui. Și ce dacă moare capra vecinului, vezi-ți de treaba ta. Și ce dacă nu i l-ai cerut? L-ai acceptat și ți-ai însușit rangul de 'jegos' fiindcă ție îți pasă de alte servere și te interesezi numai ca X să nu mai existe și tu cu server-ul tău de 'milioane' să evoluezi și să fie cel mai bun.. Crede-mă, jucătorii de pe server-ul tău nu te știu încă, nu ți-au văzut personalitatea pe care tu o întrebuințezi în prezent. :O this :~ , I'm out. Și să știi, e doar opinia mea. Restu' care și voi vă treziți să-mi faceți 'hate' știți unde mă doare? În p*lă. Și mai treci și tu pe la școală gogule că nici cratima nu știi să o pui bine.. mă mir cum de ai reușit să ciordești owl-u'.
  8. Cât despre X închideri și redeschideri, acestea constituie că nu se merită să-ți deschizi server de mta , la ce stadiu au server-ele de roleplay românesc. Mai multă dreptate îi dau lui benzema, deoarece pe vR (cât am jucat), mai mult pe Axel îl interesează banii decât comportamentul jucătorilor.
  9. Cum a zis și @Simple01 , merge dacă știi , și nu te lua după alții . Excelează așa cum poți tu și vei vedea într-un sfârșit dacă vei putea reuși să faci ceva calumea. Dar în ziua de azi .. pe partea de scripting MTA sunt unele servere de roleplay în care "fondatorii" nici nu știu să conecteze un server la o bază de date / să-l pornească / ș.a.m.d. În fine , îți urez succes, dar îți zic de pe acum nu se merită să hostezi un server dacă nu ai bază că știi ceva și știi cu ce se mănâncă.
  10. după părerea mea mai bine le vinzi decât să le dai public să-și deschidă toți servere de MTA fără rost care nici măcar fondatorii nu știu să-l pornească.. și așa sunt vreo 20+ servere , dar în fine.. EDIT: Dovezi în legătură cu țeapa săvârșită de Mihai Zisu : http://imgur.com/a/GvhCa
  11. Salut! Ok, aici nu am venit să pornesc o mare cantitate de hate, am venit să vorbesc despre țeparii de pe această comunitate de MTA care pretind că vor să cumpere un GM. Deci să trecem la subiect, cum ar trebui să vă abordeze țeparii ? Exemplu (real): Mihai Zisu (https://www.facebook.com/mihai.zisu12?fref=nf) a anunțat pe grupul MTA:SA Romania că dorește să achiziționeze un server de MTA dorind să ia Legal-Zone sau/și vA pentru a-și putea deschide server ( nu înțeleg de ce ar dori să facă așa ceva deoarece nu se merită ) , așa că , căutând eu prin PC, am găsit gamemode-ul Viața Americană care am vrut inițial să i-l vând când m-a abordat că are un cod Orange de 10e. Am trecut cu vorba.. i-am dat câteva screenshot-uri și ca să vezi.. codul Orange era greșit. Ce era să fac atunci ? Am creat o postare în care am spus că Mihai Zisu este un țepar dar nu am adus dovezile necesare , așa că am venit aici să vă spun și vouă să vă feriți de aceste specimene care vor răul altora. L-am urcat pe un site de upload, a luat gamemode-ul și apoi mi-a dat block. Nu am venit aici să mă plâng dar doresc să-i ajut pe ceilalți, să nu-și arunce banii , mai bine să-și cumpere ceva material (nu să bage ca sparții într-un joc care la un moment dat își va pierde magia..). Totodată în acest post dacă doriți putem completa o listă cu toți țeparii care nu au ce face și au primit o educație de nedescris (din punctul meu de vedere - deoarece dacă ar fi primit o educație bună sau mai bună acum nu ar trebui să fac acest post). Mulțumesc că ați citit asta și scuzați-mă dacă v-am irosit timpul. Aștept părerile voastre și bune și rele. Repet, nu am venit să mă plâng , am vrut doar să vă avertizez. Am identificat doar un specimen și presupun că o să mai urmeze, deoarece toți copii de 10-11-12 ani vor să ajungă să-și deschidă „servăr” să se omoare cu prietenii (dar defapt ei nici nu știu să pornească un server, dar asta e partea a doua)
  12. Nu e chestia să fac rost.. Trebuie plătit dedicatul, momentan este suspendat.
  13. Momentan , nu te pot ajuta cu un host de mta (deoarece aș fi vrut) deoarece dedicatul de jocuri nu este plătit și sper eu săptămâna viitoare că voi putea să termin de plată și cu cea mai mare plăcere te voi ajuta. Baftă în continuare cu gamemode-ul și sper să iasă ceva fain, să cutremure comunitatea română de mta.
  14. Ei, nu fi rău cu băiathu' că-și zice și el părerea .. :))) +1
  15. 1 la mână server luat de la mihăilescu și de abia editat .. și mai și zici că tu l-ai făcut (cel mai probabil) 2 la mână forum-u ăsta nu e pentru server-u tău " de milioane ".. e prea "nașpa" acest forum. Înainte de a deschide un topic gândește puțin. Fiecare categorie de aici are un rost și nu văd rostul topicului tău.. Dacă tot vrei să ai forum în care jucătorii să ceară lucruri sau nu știu ce , creează-ți tu unul sau afiliază-te unei comunități de gaming
×
×
  • Create New...