Jump to content

XenoN#<3

Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by XenoN#<3

  1. Fain server, dar staff jegos .. Și ownerul same..
  2. Mă tu mai taci dracu că deja mă enervezi cu dezgroparea mă-tii ...
  3. dany.alex37 Salut dany,cum mai merge cu serverul?(Nota:Pe dany l-am intrebat asa ca nu i fa tu public ala) Public ? Pe server la un panou are acest contact scris curat , și are 1000 + prieteni pe skype , nu văd nimic atât de privat
  4. Eu nu l-am jignit...Eu chiar i-am dat si am vrut sa-i dau un panou login smecher de RPG... Da am inteles ca ai vrut sa ma ajuti,dar ti-am zis frumos ca pentru un server de RACE n-are merge un login panel de RPG,si pentru ca n-am vrut sa-l pun,ai inceput sa fi arogant,si am terminat cu aceasta discutie aici. Omg , eu nu ți-am zis nimic rău.. Dafuq..
  5. Aia este cea mai ușoară mapă , nush cum nu ați putut să o faceți )
  6. Eu nu l-am jignit...Eu chiar i-am dat si am vrut sa-i dau un panou login smecher de RPG...
  7. Hm , tu cred ca o sa ai cam mulți 'dușmani' să spun așa.. Adică tu mi-ai dat block și remove de pe skype că ți-am zis că joci cu p90 pe csgo .... Deci pentru chestii dastea mici..Dacă intră unul pe server și cere ceva, ce-i faci? Îi dai ban ? )
  8. acolo ai "CREATE TABE" .. Table. Sa corectezi ca nu mai mere' baza eu jtiam' ca la sqlite sau mysql se punea cuvintele la plural..
  9. Tu taci dracu , ca atat de tare te crezi , ca vezi ai tu RPP , iti pui sclavii sa-ti faca scripturi si este nea prostul..
  10. Ma , dar tu erai gata sa fie ales cineva moderator , si tu ai vrut moderator ... Cand a intrat Galea si a inceput sa fie votat ,tu ai facut ca ''''' si ai zis ca nu e nevoie de moderator , etc..
  11. Mă piș pe sv tău , doar am intrat pe el și atât . Nu am cerut nimic , chiar mi-am deschis un sv la troll și ai început să zici „ Ai moduri ? Praf ! Pot să te ajut cu moduri? ” ..
  12. Apartament: 80.000 lei == 20.000 euro (minim) Casă: 72.000 lei == 18.000 euro (minim) Mașina (Clover, Tampa, rable...): 2,400 lei == 600 euro (minim) (pentru a avea o economie reală care să nu fie stricată de mașini iți recomendez să faci să se vadă că îs mașine rablă, care să te facă să bagi bani în iele, piese, reparați.) Salari: 1.200 lei == 300 euro (minim) (salariu primit la 00:00 dacă ai petrecut macăr o oră conectat pe server în acea zi, și nu trebe sa fi neapărat conectat la ora 00:00, pentru că sar putea lua salariu mergănd la bancă după plătire.) Nu transforma serverul astă întrun RPG repet, si fă economia realistica ca cum țiam zis. Pentru că dacă măcar vorbim în română, macar sa fim conscienți despre situația actuală a României. Cică realistic , și tu pui prețul la case .. Mor . O casă daia mică să fie mai scumpă decât o rablă. Totuși e mașină , nu e casă. E rablă , costă puțin , dar costă casa zici că-i ... Trebuie să te gândești la România .
  13. [quote name=..&G:..]Did anyone even ask me if I'm still here? I said about you . And i said you quit the MTA. But you still on this forum. Dinu , you will stil an legend
  14. There we need to make it logic . Tekken help, good at scripting but not activity.., If he is good at scripting that mean he will help a lot of persons bcs this community request help of resources , scripting . Seek do not help in important things , he help only the littlest questions , but that is helpful. But G-Stefan, he can help with scripting , because he is good at scripting, he help me too. And another thing, he have big activity. So my vote go to G-Stefan I start to think in my little mind, i said this section do not need an moderator but it need . 5-6 persons , but it need an staff.
  15. D&G is a very good player but he isn-t that active D&G quit the community . He just take an little eye on this forum , like me.
  16. Pentru că eu îs mafeot Atunci termina gamemode-ul daca esti "mafeot" Oricine poate posta ca face un server de milioane si dupa o luna il inchide Pacat ca la mine a fost cam 10 minute da-l rq nici nu mai joc mta nu ma mai stresez * lier life*
  17. Pentru că eu îs mafeot
  18. Corect, există PROs și CONs, dar cred că ceea ce e cel mai important e să rămâi tu corect. Mi s-a întâmplat și mie, și eu am și plătit pentru aceste servicii..faza cu amenințatul mi se întâmplă la ordinea zilei si nici nu prea am playeri, ma gândesc la serverele mari..Pentru amenițări, aceștia sunt oamenii aceia frustrați de viață care nu au altceva mai bun de facut..a fost o vreme când și mie mi-au fost furate GameModul și modurile pe care le-am achiziționat și nu tocmai ieftin, da am învățat să nu am încredere în nimeni de pe server..cei care intră toți sunt potențiali flooderi/hoți, sau pot fi donatori. De regulă, eu le iau IPurile, le verific și le aflu locație, mail și alte date personale și le păstrez. În momentul în care face ceva rău/dăunător, public datele (e dreptul tău având în vedere politica serverului, odată ce își inserează datele devin proprietatea serverului și pot fi publicate dacă respectivul dăunează), după care îi trimit un mail respectuos în care îi arăt datele pe care le am despre individ, îi spun că este banat (și îl și banez, bineînțeles), după care trec mai departe. Să furi un GameMode nu e atât de simplu, dar nici greu nu e..cel mai simplu (dacă aveți și bani) e să vă puneți copyright pe comunitate și asta să includă TOT ce aparține comunității. Dacă ceva e furat, d.p.d.v. legal aveți dreptul să îl dați în judecată și veți câștiga procesul. Și da, să lucrezi la un server 1 an întreg, poate chiar mai mult (în cazul meu) și să ți-l fure careva îi foarte frustrant..acuma, mna, și tu trebuie să înveți să te aperi cât de bine poți...să te protejezi și să nu îți faci legături cu astfel de indivizi. tu du-te pe sv-ul tău de 1gb și stai acolo..
  19. // Totul a fost anulat .. // Dar totuși gm-ul o să fie lansat pe net , cu tot cu mape . Baftă !
×
×
  • Create New...