XenoN#<3

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About XenoN#<3

 • Rank
  Transformer
 • Birthday 10/05/1998

Details

 • Gang
  tia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fain server, dar staff jegos .. Și ownerul same..
 2. Mă tu mai taci dracu că deja mă enervezi cu dezgroparea mă-tii ...
 3. dany.alex37 Salut dany,cum mai merge cu serverul?(Nota:Pe dany l-am intrebat asa ca nu i fa tu public ala) Public ? Pe server la un panou are acest contact scris curat , și are 1000 + prieteni pe skype , nu văd nimic atât de privat
 4. Eu nu l-am jignit...Eu chiar i-am dat si am vrut sa-i dau un panou login smecher de RPG... Da am inteles ca ai vrut sa ma ajuti,dar ti-am zis frumos ca pentru un server de RACE n-are merge un login panel de RPG,si pentru ca n-am vrut sa-l pun,ai inceput sa fi arogant,si am terminat cu aceasta discutie aici. Omg , eu nu ți-am zis nimic rău.. Dafuq..
 5. Aia este cea mai ușoară mapă , nush cum nu ați putut să o faceți )
 6. Eu nu l-am jignit...Eu chiar i-am dat si am vrut sa-i dau un panou login smecher de RPG...
 7. Hm , tu cred ca o sa ai cam mulți 'dușmani' să spun așa.. Adică tu mi-ai dat block și remove de pe skype că ți-am zis că joci cu p90 pe csgo .... Deci pentru chestii dastea mici..Dacă intră unul pe server și cere ceva, ce-i faci? Îi dai ban ? )
 8. acolo ai "CREATE TABE" .. Table. Sa corectezi ca nu mai mere' baza eu jtiam' ca la sqlite sau mysql se punea cuvintele la plural..
 9. Tu taci dracu , ca atat de tare te crezi , ca vezi ai tu RPP , iti pui sclavii sa-ti faca scripturi si este nea prostul..
 10. Ma , dar tu erai gata sa fie ales cineva moderator , si tu ai vrut moderator ... Cand a intrat Galea si a inceput sa fie votat ,tu ai facut ca ''''' si ai zis ca nu e nevoie de moderator , etc..