Jump to content

XenoN#<3

Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

About XenoN#<3

  • Birthday 10/05/1998

Details

  • Gang
    tia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

XenoN#<3's Achievements

Transformer

Transformer (11/54)

0

Reputation

  1. Fain server, dar staff jegos .. Și ownerul same..
  2. Mă tu mai taci dracu că deja mă enervezi cu dezgroparea mă-tii ...
  3. dany.alex37 Salut dany,cum mai merge cu serverul?(Nota:Pe dany l-am intrebat asa ca nu i fa tu public ala) Public ? Pe server la un panou are acest contact scris curat , și are 1000 + prieteni pe skype , nu văd nimic atât de privat
  4. Eu nu l-am jignit...Eu chiar i-am dat si am vrut sa-i dau un panou login smecher de RPG... Da am inteles ca ai vrut sa ma ajuti,dar ti-am zis frumos ca pentru un server de RACE n-are merge un login panel de RPG,si pentru ca n-am vrut sa-l pun,ai inceput sa fi arogant,si am terminat cu aceasta discutie aici. Omg , eu nu ți-am zis nimic rău.. Dafuq..
  5. Aia este cea mai ușoară mapă , nush cum nu ați putut să o faceți )
  6. Eu nu l-am jignit...Eu chiar i-am dat si am vrut sa-i dau un panou login smecher de RPG...
  7. Hm , tu cred ca o sa ai cam mulți 'dușmani' să spun așa.. Adică tu mi-ai dat block și remove de pe skype că ți-am zis că joci cu p90 pe csgo .... Deci pentru chestii dastea mici..Dacă intră unul pe server și cere ceva, ce-i faci? Îi dai ban ? )
  8. acolo ai "CREATE TABE" .. Table. Sa corectezi ca nu mai mere' baza eu jtiam' ca la sqlite sau mysql se punea cuvintele la plural..
  9. Tu taci dracu , ca atat de tare te crezi , ca vezi ai tu RPP , iti pui sclavii sa-ti faca scripturi si este nea prostul..
  10. Ma , dar tu erai gata sa fie ales cineva moderator , si tu ai vrut moderator ... Cand a intrat Galea si a inceput sa fie votat ,tu ai facut ca ''''' si ai zis ca nu e nevoie de moderator , etc..
×
×
  • Create New...