Midzi

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Midzi

  • Rank
    Vic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi guys again, Some screens of problem: https://scr.hu/8D3A6J https://scr.hu/a8nJNg Streaming memory set to highest possible level.
  2. 1. Firewall was run and already set to Automatic. We just ran Windows Updates and make it Automatic. 2, 3, 4. Done We made Clean Install of newest driver (already installed). Not working, problem still occurs. Didn't notice any KERNELBASE errors.
  3. Here you go: Pastebin
  4. Hi guys, We have a problem with MTA 1.5.3. At first, specs of computer: CPU : Core i7-7700K, 4.2GHz, 8MB, BOX GPU : 2x GeForce GTX Titan X (Pascal edition)/Zotac GeForce GTX 1080 AMP! Extreme Edition 8GB GDDR5X RAM : 32 GB - G.Skill Ripjaws V DDR4, 2x8GB, 3200MHz, CL16 (F4-3200C16D-16GVK Operating System : Windows 10 Asus SABERTOOTH Z170 MARK 1, Z170, DDR4, SATA3, USB 3.1 Problem occurs mostly on RaceDM servers. While driving, objects (created by server, no built in!) loading very slowly and very often I get "little lags". We tried changing distance drawing, MTADiag, changing graphic card, running on the lowest settings, running on Admin Rights, running with compatibility mode, on 800x600 etc etc, but for nothing. Does anyone have any idea? Help, please.
  5. Siemka. Przerwanie działania tego drugiego callbacka nie działa - ściaga armor. Tak ma być, czy to bug? Dzięki za pomoc.