Jump to content

ViTo

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Details

  • Gang
    RomaniaZ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ViTo's Achievements

Rat

Rat (9/54)

0

Reputation

  1. ViTo

    Aratati-va...

    Tin sa te dezamagesc, nu sunt Vito Alcapone, am jucat cu alte nume, si pe server-ul World si pe altele. Nu prea am avut sa le spunem „tangete” pe World , fiind ca nu am jucat mai mult de o luna.
  2. ViTo

    Aratati-va...

    Ulala, cocurenta lui Mihailescu creste, parca vad iara bataie intre cele doua servere care atunci au fost de ..... Mihailescu a ramas, ramane sa vedem World Gaming, oricum m-am lasat de MTA, o sa-mi trimit 2-3 prieteni sa joace, sunt curios ce vor gasi pe la voi.
  3. ViTo

    Aratati-va...

    Intrebare aiurea, nu-si are rostul frate, cel putin unii din scriperii au servere, Axel, Dany, si multi altii.
  4. El spune că nu are cum să poată afla id-ul manual, pentru că nu-i apare.
  5. Eu te-am pus sa le dai la toti astea? Se imobogatesc acum dar na nu sunt eu ShowTime. )) Ai fost fraier cand ti-am zis ca eu am facut doar misto de tine sa raspunzi, de unde sa am eu script-urile tale cand nu ti le-am cerut si de ce te-as trada cand tu m-ai invatat in mare parte foarte multe chestii de care ma folosesc la momentul actual, astept un raspuns pe skype daca nu sormea nu exista pentru tine da? )) Vina ta a fost...Pacat ca te-ai lasat aiurea ca acum le dadeai peste nas multor prostii.
  6. Yes, sure send me a PM for scripts.
  7. Ba uitati ca , chestia asta totusi merge , adica de ce sa nu deschida baietii servere sa le vina banii de corn si lapte la scoala? #Nothing personal# Tot asa baietii: faralag in floare, server-ul lui Raileanu Euphobia cu 80-90 de playerii constant , excelent mai bine nu se putea. BUCURIE MARE /ME PLANGE DE BUCURIE.
  8. Sau mult , mult mai usor cum spune SeeK daca nu sti cum să faci mi-ai cerut skype-ul imi trimiti mesaj pe el, sa te invat cate ceva.
  9. Pacat de tine ShowTime, ai fost chiar prost pentru ce ai facut fazele cu mine, sti ca eu nu faceam asta prostule... Dar poate ai vrut tu si nu ai gasit motiv să te certi cu mine,apropo esti prost mare prost ca-ti vinzi script-urile la care ai muncit atata timp, ti minte cand ai deschis server-ul si eram eu singur si am stat pana la 4 ca sa probam ce ai facut si sa te inveti cu unele chestii? )Frumoase vremurii , eah asta e.
  10. Apasă pe E si du-te aproape de ele sau miscate pe langa ele pana iti va aparea numele lor, văd ca sti cum să stergi obiect din San Andreas deci nu te m-ai invat.Spor poate reusesti sa-l gasesti ))
  11. Intradevar mare dreptate, dar acolo stau aia au implinit 4 ani de cand exista, sincer da tu jail 100 de minute pentru /q in Roleplay daca acel player nu va pleca dupa server-ul tau eu ma las de MTA, eu iti urez noroc cu server-ul tau si chiar as vrea sa vad ce schimbari poti face in zona aceasta, de la mine ai sprijin .
  12. Deci, roleplay nu mai exista in comunitatea MTA din Romania, si asta o stim cu toti sincer va spun,si uni stiu asta ROLEPLAY-ul din MTA Romania nu se poate schimba din cauza copiilor ce joaca, pe orice server ai intra nu are cum sa nu vezi un om sa nu faca MX sau MG va spun sincer mai bine ca sa ai un server de roleplay trebuie sa te folosesti mult de forumul tau, sa ai ca la acel server de Sa-Mp, Ro-Rp mai exact pe acel server pana sa intri trebuie sa-ti faci un cont pe forum. Si voi ve-ti venii cu intrebarea: Cine ar face asta? Exact nimeni pentru ca in Roleplay-ul din MTA Romania nu poti vedea un roleplay, o actiune roleplay dusa la bun sfarsit facuta ca lumea, un roleplay complex, calitativ.Nu vreau sa-ti spun cu rau dar nu ai pur si simplu nu ai ce schimba daca vad ca tu ai schimbat si intru pe server-ul tau si vad ca nu intra prostii cu masiniile in tine nu scot de odata o arma si te rad, nu fac actiuni stupide, eu atunci pot sa-ti spun ca esti cel mai smecher dintre toti.
  13. Cand ma intreaba vre-o unul, ii traduc Nu cred ca merge sa traduci 'vre-o' in engleza. *nothing personal bro* =))))))))))))) Bine boss , frumos.
×
×
  • Create New...