Jump to content

Lally

Members
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

About Lally

  • Birthday 17/05/2000

Details

  • Occupation
    Scripter MTA,Cs 1.6,PhotoShop
  • Interests
    Scripter MTA,Cs 1.6,PhotoShop

Recent Profile Visitors

1,509 profile views

Lally's Achievements

Transformer

Transformer (11/54)

3

Reputation

  1. Mult noroc cu acest proiect.
  2. Palace Roleplay Update la server Acest update consta in: Adaugarea unui mic tutorial rp cand iti inregistrezi un cont. Retexturarea unor cladiri principale. Modificarea mapei cat mai roleplay. Adaugarea unei sali de lupte unei iti poti seta stilul de lupta contra cost. Modificarea sistemului de licentiere. Modificarea factiuni San Fierro - Service car in Service Auto. Economia a fost stabilita. Anumite bug uri au fost rezolvate cum ar fi la: sistemul de cumparare a unui vehicul si ceva minor. Noutati: A fost creat un index pentru comunitate pe baza panel ului owl(A fost pastrata doar structura). Donatiile nu vor fi activate pana cand serverul nu este stabil din punc de vedere al sistemelor. Staff ul se va alege dupa 3 zile de la deschidere. Lideri vor si alesi in functie de jucatori si de activitatea lor pe server. Astept pareri despre cele spuse mai sus si daca sunteti de acord cu alegerea staff ului si lideri de factiuni.
  3. Palace Roleplay Ce este si cu acest server? Acest server detine un gamemod roleplay inceput de la 0 care face diferenta de celelalte servere de pe mta ul romanesc. Ce este diferit la acest server? Pai ne diferentiem prin sistemele unice,staff ul capabil si bine ales. Ce primesc de inceput? Nimeni nu o sa primeasca nimic la inceput deoarece este un server roleplay. Sunt locuri de munca de unde poti obtine bani. Ce economie este pe server? Serverul detine o economie realista de la locuri de munca pana la case,masini,afaceri. Cum o sa evolueze serverul si ce planuri aveti? Pai incercam sa avem o evolutie buna, constructiva care sa aduca jucatori pe MTA ul romanesc. Noi avem in plan sa pastram acest server intr-o maniera al anilor trecuti unde se facea roleplay. Serverul o sa porneasca cu 50 sloturi. Daca o sa aibe succes serverul o sa marim sloturile. Acestea au fost cateva intrebari care cred eu ca vor fi mai importante. Astept intrebari,etc.. Acest server are moduri low-poly(nu fac lag). Mapa este modificare. Nu garantam ca nu o sa fie bug uri la deschidere,problema de sisteme deoarece este creat de la zero si nu se stie cum o sa reactioneze la mai mult jucatori. Aici am facut un video de prezentare al serverului in cateva minute. Link catre video Lideri la factiuni o sa se aleaga la 3 zile de la deschidere. Admini o sa se aleaga in cazul in care este nevoie.
  4. Salut. Doresc inchiderea acestui topic deoarece nu pot edita numele topicului, am schimbat numele serverului si mai multe. Multumesc anticipat!
  5. Well give me some functions that can help me
  6. I want a different chat at the server and only admins to see him. Gen as the Vedic gm
  7. That's what I want to do a new chatbox but do not know exactly how.
  8. Yes. But they want to be separated from the default. Specifically in money. If you can help me.
  9. Sorry but English is not my home. I would like to help me create a chat for admins only occur where the commands have been executed by an admin.
  10. Hello everybody! I and I need some help with creating a chat for admins where occur every order executed by each admin. Gen as the default left it to be right in the money. If you could help me with this resource because I do not have an idea. Thanks for all your help!
  11. Nu gm ul folosit este propriu. Ceva nou nu foarte avansat pentru ca nu sunt foarte avansat in scripting.
  12. Serverul nu este deschis inca. Cand o sa il deschid o sa postez aici si pe mai multe retele de socializare si o promovare.
  13. Salut! Proiectul nu a murit, este in plina dezvoltare. Pai sa incep: -Toate sistemele au fost finalizate cu pana la 99% -Au fost adaugate moduri/skinuri low poly pentru a reduce lag ul pe server -Au fost create job uri noi -A fost inbunatatit mappingul in oras -A fost creat un sistem mdc pentru factiunea SFPD -Au fost adaugate texturi pe anumite cladiri -Au fost modificate piesele de tuning -A fost adaugat un sistem de moduri Un album cu poze de pe server : Album Asta nu este totul vreau sa descoperiti singuri! In curand ON Cel mai probabil serverul o sa fie deschis sub un alt nume. O sa va tin la curent
×
×
  • Create New...