Jump to content

FerguS

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About FerguS

  • Birthday 07/08/2000

Details

  • Location
    Romania, Timisoara

FerguS's Achievements

Vic

Vic (3/54)

0

Reputation

  1. Regret, nu ma pot abtine, DOAMNE CAT DE PROST ESTI... TI-AI BAGAT POSTUL INAPOI (edit) )))))) Sti ca apare de cate ori ai editat acel post, nu? Last edited by Dany Alex on Tue Dec 02, 2014 2:52 pm, edited 2 times in total. Te rog, nu mai ma provoca sa postez, ca nu pot refuza..
  2. Newbie? Mai noi daca ai putine posturi pe forumul unui joc esti newbie, un newbie dasta ar putea fi un scripter chiar foarte bun, sa sti, prost ce judeca cartea dupa coperta. Apropo, mi-am facut cont special pentru tine, am vazut cat de prost esti si am vrut sa iti demonstrez si tie, si a functionat, ti-ai sters pana si postul... ) Si dupa inca mai ai tupeu sa comentezi, ca doar asa e romanul, prost pana la capat. Si gata, nu ma mai cobor la mintea ta, ca poate raman blocat aici jos si devin ca tine, salut.
  3. Tu esti ca o gaza, te bagi in curul calului. Cine vine aici si comenteaza ratatule? Tu sau cel ce a facut topicul cerand ajutor? Vi aici si te crezi mare cacat, cand defapt, cand cineva face un topic in care spune ca cauta un partener si ca plateste el hostul, tu esti primul milog care posteaza (viewtopic.php?f=126&t=80899) Fiecare om are dreptul de a fi prost, dar tu cam abuzezi de acest drept. Intre noi fie vorba, si maica-ta a abuzat de dreptul de a face copii. Te simti singur? Te-a bagat cineva in seama? Alt specimen care il gasesti numai pe mta...
  4. Tu esti ca o gaza, te bagi in curul calului. Cine vine aici si comenteaza ratatule? Tu sau cel ce a facut topicul cerand ajutor? Vi aici si te crezi mare cacat, cand defapt, cand cineva face un topic in care spune ca cauta un partener si ca plateste el hostul, tu esti primul milog care posteaza (viewtopic.php?f=126&t=80899) Fiecare om are dreptul de a fi prost, dar tu cam abuzezi de acest drept.
×
×
  • Create New...