Jump to content

Rubin

Members
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rubin

 1. Rubin

  Anti-headshot

  Salutare , ași vrea și eu un script în care dacă ești împușcat în cap să nu morii din prima doar să-ți scadă din viață. Vă mulțumesc...
 2. Rubin

  Bug Resursă

  Dar faza e că dacă îl bag pe calculator mi le i-a pe toate.. Și are meta sunt trecute fișierele tot.
 3. Rubin

  Bug Resursă

  Salut am făcut un sv de dayz și am pus moduri e făcut tot complet pe pc merge super bine , l-am urcat pe host și la unele moduri arată în consolă: EX: ERROR: Couldn't find resource a-militar5. În mtaserver.conf e trecut. Dar faza e că dacă-l pun pe pc pornește!
 4. Rubin

  Bug Logare

  Salut am un sv de play și când mă logheză dacă am un T în nume sau parolă îmi dă chat-ul. Cum se poate rezolva asta?
 5. Rubin

  Bug la moduri

  1 - Când pun un mod , dacă mașina are 2 țăvii de eșapament să fac să iasă doar pe una sau invers 2- Dacă modul de mașină atinge pe jos cu fac să o ridic puțin mai sus.. Cam atât vă mulțumesc..
 6. Rubin

  Safe Zone

  Cum pot să fac ca în unele zone să nu poți trage cu arma?
 7. Salut am și eu o problemă , am făcut un login panel și când pun o poză se pune peste gui și când dau click pe login de ex să mă loghez dispare poza!!
 8. Rubin

  Muschi CJ

  Salut unde pot gasi scriptul care da muschi la CJ
 9. Rubin

  Create MARKER

  E pl nu neaparat nici nu stiu ce script are , vreau sa fac un job mai sofisticat....
 10. Rubin

  Create MARKER

  A mers, si cum asi putea face sa scriu /startmission , si sa apara checkpoint-ul si cand intru in el sa mai apara inca unul si tot asa.
 11. Rubin

  Create MARKER

  Imi da erroarea asta!
 12. Rubin

  Create MARKER

  uite scriptul createMarker ( 632.587890625, -1239.1572265625, 17.666263580322 , string theType = checkpoint, float size = 4.0, int r = 0, int g = 0, int b = 255, int a = 255, visibleTo = getRootElement( ) )
 13. Rubin

  Create MARKER

  Am incercat si tot nu apare...
 14. Rubin

  Create MARKER

  Salut vreau sa creez un marker si cand sa intri in el sa-ti dea niste banii si sa anunte ceva pe chat.
 15. Rubin

  Erroare...

  Am rezolvat , mersi fain!
 16. Rubin

  Erroare...

  Salut cand vreau sa tunez o masina imi apare erroarea asta in consola! Daca ma puteti ajuta ..
 17. Era din acl, am rezolvat , mersi oricum.
 18. Am un server si daca un player scrie /shutdown se inchide server cum pot scoate asta.
 19. Salut vreau si eu scriptul pentru a cobora din elicopter pe funie .. .. ( stiu ca cer multe dar scuze )
 20. Zice ca e : Incorrect client type for this command!
 21. Ce am gresit aici? De nu merge? --download system local numberOfIndex = { "585.txd", "585.dff" } addEventHandler("onClientResourceStart", getResourceRootElement(getThisResource()), function () for _, index in ipairs ( numberOfIndex ) do if fileExists( index ) then setElementData(localPlayer, "modsDownloaded", true) return end executeCommandHandler("checkthisshit") setElementData(localPlayer, "modsDownloaded", false) exports.download:downloadFile("".. index .."", "".. index .."", 500) outputChatBox("".. index .."", localPlayer, 255, 0, 200, false) exports.download:downloadFile("585.dff", "585.dff", 500) end end ) addEventHandler("onClientDownloadComplete", getRootElement(), -- woowww super long function. I think this could be done way shorter. (im a newb) function (theFile) if theFile == ":Mods/585.txd" then outputChatBox("585.txd has been downloaded!", localPlayer, 255, 255, 255, false) end if theFile == ":Mods/585.dff" then outputChatBox("585.dff has been downloaded!", localPlayer, 255, 255, 255, false) triggerEvent("downloadWindowFalse", localPlayer) setElementData(localPlayer, "modsDownloaded", true) end end ) <file src="585.txd" download="false"/> <file src="585.dff" download="false"/>
 22. Nu are treaba cu mapa server-ului ce cu modurile , cand intri pe un sv se incarca modurile .... aia nu vreau sa mai apara... Si sa se downloadeze modurile dupa ce intri pe server.
 23. Asi vrea si eu un script de download pentru moduri , sa numai sa se blocheze.. Sa fie orice fel de download pentru moduri numai sa nu se mai blocheze ,,,, sa numai apara jos MB..
 24. Imi spuneti unde gasesc numele / id-ul la plancarda in script sa pun si pe alte . Si nu e pentru roleplay vreau sa pun niste poze de craciun pt un sv de play...
×
×
 • Create New...