Jump to content

Drano

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Drano's Achievements

Civilian

Civilian (7/54)

0

Reputation

  1. Removed - Moderators (stolen codes) If I give a false report when I say that I already do another one .
  2. Salut am modloader de pe community și vreau când un jucător intră pe server să nu se mai incarce modurile doar atunci când dă el să le activeze să se incarce .... Gen când dă activare moduri să apară mb ăia jos..
  3. Drano

    Decrypt Please

    I did Crypt and now it can not decrypt .
  4. Drano

    Decrypt Please

    That helps me to decrypt it please
  5. Drano

    Problemă Gui

    Salut care este diferența dintre aceste position 413, 193, 85, 489 și 0.300, 0.650, 0.40, 0.15 Adică in guieditor când creez mi le dă 413, 193, 85, 489 și in multe script-uri sunt așa 0.300, 0.650, 0.40, 0.15 adică cu 0 in față și dacă pun position din guieditor nu merge...
  6. Drano

    Funcție weapon

    Am căutat dar nu am găsito .. Doar funcția aia îmi mai trebuie atât ..
  7. Drano

    Funcție weapon

    Mersi și mai vreau dacă mă poți ajuta când se loghează un jucător pe server apare din ce țară e și după vreau să pun să apară și ce id e pe server gen : Nume has joined the game from: Romania / Players : 4
  8. Salut dacă mă puteți ajuta care e funcția în care nu poți trage cu arma , adică să o ai în mână dar să nu poți trage cu ea Vă mulțumesc.
  9. Salutare dragi jucatori de MTA.Va aducem in vedere faptul ca ''Echipa RRS-Gaming'' si-a redeschis portile cu un nou server ''Romania Black Steel Roleplay'' pe care speram ca voi sa il populati si sa gasiti in el distractia si voia buna necesare pentru a ajuta acest server sa ''infloreasca''. Am incercat sa revenim cu idei cat mai noi,cat mai avantajoase pentru a crea o legatura si un joc placut pentru voi.Ne pare rau de antecedentele petrecute pe serverele noastre dinainte dar toate s-au petrecut datorita unor membrii ai STAFF-ului care nu meritau sa detina unele grade sau ale unor probleme tehnice intalnite pe parcursul timpului.Va asiguram ca aceste chestii nu o sa mai fie o problema pentru noi,vom incerca sa fim mai precauti si vigilenti in legatura cu deciziile noaste. Inca o data va transmitem salutarile noastre si aici aveti IP-ul server-ului nostru daca sunteti bine dispusi sa incercati mtasa://5.83.43.215:22003 . Va asteptam cu mare drag in numar cat mai mare!!!
  10. A avut Euphobia Roleplay 134 de jucătorii online...
  11. Salut. Vreau ca orice jucător când dă /sound în mașină sau orice comandă să apară un meniu în care poate pune un link de pe youtube și să dea play și să se audă muzică în mașină.. Vă mulțumesc.
  12. Salut ce resursă trebuie ca să setez o mașină să nu se boțească să nu o poți bubuii etc... nici cu tankul / hydra să nu bubuie. Vă mulțumesc.
  13. Drano

    Fixare Poză

    Salut am pus o poză la login și dacă schimb rezoluția la MTA poza tot se mută dintro parte în alta.
  14. I do not want to see how many accounts have , I can not make more than 2 accounts
×
×
  • Create New...