Jump to content

danydinca

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by danydinca

  1. Maine (Joi) imi deschid server MTA Roleplay de la takehost (6e 50 sloturi) si am nevoie de un gamemode, daca puteti sa ma ajutati v-as fi recunoscator. As dori unul bun.
  2. Pei am mai facut un topic cu gamemode, dar voi va dati mare importanti si mare scripteri si pielea voastra nu face 1 leu, nici un server cu 3 playeri nu aveti.
  3. Da vreu pe PC, probleme? Marsh in pizda ma-tii de copil infect si nu mai comenta, capisi? Am cativa prieteni si vreu sa ma joc cu ei, ce te fute pe tine grija copile?
  4. Misto sa criticii pe alti nu? Macar ei muncesc si eu server copile, nu stau si critica pe alti ca tine.
  5. La valhalla deschid serveru tot, dar la register imi zice Register: http://vg.com! sau ceva de genu. Daca tot ai gasit 10 versiuni era greu sa-mi dai 1-2 linku-ri nu domnu gura mare care nu face nimic, pot da si eu din gura sa stii.
  6. Pe google gasesc doar 2-3, iar in link-u care mi l-ai dat sunt doar resurse.
  7. Vreau si eu un link gamemode roleplay, cu register prin baza de date mysql. Multumesc.
  8. Frate, ce e gresit ca vreau sa-mi deschid un server? Imi deschid un server stabil, stiu sa adaug un resource sau script, etc, insa nu-l stiu sa il pornesc cu un register frumos si cateva resources atata vrea si o baza de date localhost. Daca doreste unu sa ma ajute pe gratis Daniel Dinca fb sau skype dani smq daca nu va ofer bani pe mihailescu... am multi.
  9. Frate, eu v-am cerut sa ma ajutati nu sa comentati aiurea? Cine vrea am spus datele de contact mai sus, sau reply cu skype/facebook si va contactez eu.
  10. Frate, am cerut suport, nu comentarii aiurea. Vreau sa ma apuc frumos de roleplay, un server bine aranjat, iar cand incep joacala in maxim o saptamana il voi si hosta.
  11. Deci, imi doresc foarte mult sa-mi deschid un server MTA Roleplay, insa nu ma descurc, de deschis stiu sa-l deschid si sa apara la internet, nu ma descurc cu registeru, baza de date localhost si cateva resurse. Va rog frumos, daca doreste cineva sa ma ajute si pe mine, vreau sa-mi deschid server in PC pana incep scoala, iar dupa il voi hosta cu 50-100 sloturi. Ma puteti contacta pe facebook: Daniel Dinca (poza cu camase in dungi) Daca doriti sa va dau ceva in schimb nu pot sa va ofer decat bani pe mihailescu... Va multumesc si va rog foarte frumos daca se poate sa ma ajutati. PUTETI LASA SI ID SKYPE VA CONTACTEZ EU SAU ID MEU dani smq de skype.
×
×
  • Create New...