Fidan

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fidan

  • Rank
    Civilian
  1. Fidan

    MTA Crashes at startup

    I see, I put a new sound GENRL which wasnt compitable with these other files. Thanks a lot!
  2. Fidan

    Problem?

    I can see that those people are CIT players and a lot of people were having this problem too, just go to ESC > Settings > Advanced > stream memory max
  3. Hello, I restarted MTA today and when I tried to start it again it kept crashing, I didnt modify anything in that small session. I even tried my back-up GTA:SA folder and since it didnt work I decided to come here. Again Pastebin from MTADiag: http://pastebin.mtasa.com/869827940 crash info: Version = 1.4-release-6902.0.000 Time = Sun Nov 02 23:54:01 2014 Module = C:\GTA San Andreas\proxy_sa.exe Code = 0xC0000005 Offset = 0x000DFE92 EAX=18C396DC EBX=03E3429E ECX=061387EF EDX=16A625F0 ESI=1A27385C EDI=17498000 EBP=03E34200 ESP=0028FD50 EIP=004DFE92 FLG=00210216 CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B It is really frustrating. Thanks in advance.
  4. Fidan

    MTA doesnt start

    Hello again, I just bought a wonderful PC and installed MTA on it, but whenever I start it it shows up that image thingy before it starts. And then nothing happens. I tried to run it as administrator, uninstalled it a few times etc Thanks in advance
  5. Fidan

    MTA keeps crashing

    ah, I really mod a lot so mistakes could have been made a couple of times. Thanks a lot.
  6. Fidan

    MTA keeps crashing

    fixed it now, I just crashed and got this crash infoCode = 0xC0000005 Offset = 0x000A2CF3 EAX=00000000 EBX=1AAB6F84 ECX=1AAB6F84 EDX=1AAB6FC4 ESI=1AAB6F64 EDI=00004008 EBP=0394E9AC ESP=0028FB50 EIP=004A2CF3 FLG=00010206 CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B
  7. Fidan

    MTA keeps crashing

    I highly doubt that. Crash info says that it happened because of proxy_sa which is a modification of gta_saI just crashed again with a different problem; Version = 1.4-release-6882.0.000 Time = Thu Oct 16 20:37:18 2014 Module = C:\GTA San Andreas\proxy_sa.exe Code = 0xC0000005 Offset = 0x0014F406 EAX=00B74240 EBX=00000800 ECX=00000000 EDX=00000000 ESI=80000000 EDI=015F7778 EBP=77276C30 ESP=0028FCE8 EIP=0054F406 FLG=00010246 CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B I did not use the sniper, I was turfing in LV. this is my MTADiag like ccw asked http://pastebin.mtasa.com/495489726
  8. Fidan

    MTA keeps crashing

    You got to be kidding us, that's an MTA 1.0.5 crash from 2011, you copied the crash info from https://bugs.multitheftauto.com/view.php?id=6200. If you want support with crashes, you need to ask support for your own crashes or we can't help you. shit lol, I copied it from that link since I didnt understand anything to search a fix for the problem on this board, but since I didnt found anything I copied it here but forgot that I still got the crash info from that site :facepalm: I'll post mines here asap
  9. Fidan

    MTA keeps crashing

    yea I noticed that, I already fixed it but now the game keeps crashing when aiming/shooting with the sniper. Version = 1.0.5-release-2560.0.000 Time = Fri Jul 08 14:50:38 2011 Module = C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe Code = 0xC0000005 Offset = 0x000D3FBC EAX=4615DA00 EBX=00000001 ECX=00000000 EDX=16F80CD0 ESI=13ED2FB8 EDI=00000000 EBP=000000E0 ESP=0028FBA8 EIP=004D3FBC FLG=00010206 CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B any way to fix this?
  10. Fidan

    MTA keeps crashing

    Hello, when I play MTA I usually crash after like 1-2 minutes. It makes me unable to play and its very obnoxious. Crash information: Version = 1.4-release-6836.0.000 Time = Thu Oct 09 17:29:57 2014 Module = C:\GTA San Andreas\proxy_sa.exe Code = 0xC0000005 Offset = 0x000F0E67 EAX=FFFFF2DC EBX=03B8BCE8 ECX=3FFFFCB7 EDX=3F4B0030 ESI=0CE7A60F EDI=44131A35 EBP=03B8BCE0 ESP=0028FCC0 EIP=004F0E67 FLG=00010216 CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B Thanks in advance
  11. Might be a bit noobish, but how can I enable it? I'm not experienced with that stuff.
  12. It seems to be a problem with my GPU, is there any advice to update/fix anything with it? I have the same problem with every game. Even when I run youtube videos on HD lol. I will try your advice, Grafu Would appreciate it of someone could help me with the GPU problem.
  13. Alright, I installled AVG because I didnt have a antivirus for a long time on this PC. I tried to play on CIT again and I saw that SA was loading slow (Objetcs etc, land) might this be a problem? if yes am I able to solve it somehow? Oh and I transferred my GTA:SA from my old PC with an USB stick, could that be the problem? And I wanted to say thanks for trying to help me.
  14. My FPS was 60 (max in CIT) and I was so happy! but after a minute it got to 10 FPS... It really dissapointed me, should I restart my PC ? I thought it was fixed