Jump to content

adriancs35

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Details

  • Gang
    127.0.0.1

adriancs35's Achievements

Newbie

Newbie (4/54)

0

Reputation

  1. Greetings, I do not play MTA or GTA in general, I'm a web developer that was tasked by a friend to make a MTA:SA CMS/website/ucp, so I'm trying to make a web item shop, and I was wondering if the server supports any telnet or soap access? Like being able to execute console commands through PHP or something?
  2. Doar pt ca are omu accent de moldovean il luati la batjocura? Ca nu inteleg altceva din posturile astea.
  3. Sigur ca da... "quantum"?sigur... Tot ce ai nevoie e putin creier, si un procesor bunicel (al meu e un AMD de 4.0 GHz) f25080b7178a6d489c421e19056547b5 Prin "decryptare" rezulta ca parola este "adidas" (fara ghilimele "")
  4. Pentru cei care cred asta, le-am lasat linku de download. In caz ca nu stiai, eu am facut UCP de la vR, daca o sa te uiti pe http://www.vr-gaming.tk acolo jos, o sa vezi ca scrie "Copyright © vR Gaming, by Adrian", Nu ti-o spun de rau, dar te rog inainte de a comenta mai informemaza-te Greseala mea, intr-adevar. Nu-i bai.
  5. Pentru cei care cred asta, le-am lasat linku de download. In caz ca nu stiai, eu am facut UCP de la vR, daca o sa te uiti pe http://www.vr-gaming.tk acolo jos, o sa vezi ca scrie "Copyright © vR Gaming, by Adrian", Nu ti-o spun de rau, dar te rog inainte de a comenta mai informemaza-te
  6. Buna ziua, ma numesc Adrian si astazi as vrea sa va prezint un "proiect" de al meu, acest UCP functioneaza pentru serverele de RP (Vedic/Valhalla) Demo/Live Preview : http://opgnfnf.tk/index.php User si parola: admin si admin https://codeclerks.com/Web/254/MTASA-UCP-for-Valhalla-Vedic Pentru cei care n-au 8 dolari: http://www.gamefront.com/files/24430180/UCP-password.zip Insa nu oricine isi poate pune mana pe cel free. Parola criptata este (nu cea pentru arhiva): Cheia de encriptare: Pentru asistenta, skype : adrian_mt262
×
×
  • Create New...