Jump to content

kexy96

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Details

  • Gang
    East

kexy96's Achievements

Vic

Vic (3/54)

0

Reputation

  1. Sziasztok! Előszó: Szeretném bemutatni nektek a U.S. Penitentiary RolePlay szervert, ami egy börtön/fegyház RP szerver lesz. A szervert egy fegyenctelepen fog játszódni. A szándékaink komolyak és a mód 0-ról írt lesz, nem lesz se valhalla se zero se semmiféle ilyen módból. Megpróbálunk egyedi dolgokat tenni a szerverbe, hogy élvezetesebb legyen a játék. Nem lesz agyonmódolva a játék, nem kell majd gigákat letölteni. Megpróbáljuk úgy kialakítani a szervert, hogy ne lehessen megunni és folyamatosan lehessen RP-zni. Elérhetőségek:[/b [li]Facebook: https://www.facebook.com/usprison[/li] [li]SzerverIP: Hamarosan[/li] [li]TS3 IP: Hamarosan[/li] [li]Weboldal: Hamarosan[/li] Frakciók/Leaderes munkák: 2db frakció lesz a szerveren: U.S. Warders(börtönőrök) , U.S. Medics (mentősök). Erre a 2 frakcióra lesz szükség, amiket majd meglehet pályázni mint leader és aki/akik lesznek leaderek azoknak a szerver elindulása előtt még felvételt kell tartania, hogy legyenek a frakcióban már szerver indulásakor többen. Bandák/Maffiák: A szerveren bandákat akár maffiákat is kilehet alakítani, ezek nem lesznek bescriptelve. Fórumon lehet majd megpályázni őket. Munkák a szerveren: A szerveren majd többfajta munkát is lehet csinálni mint például: szemétürítés, takarítás stb.. Ezeket bármikor lehet csinálni a szerveren és kapsz érte valamennyi pénzt, amiből tudsz magadnak venni ételt,italt. Szükséglet Rendszer: A szerveren lesz szükséglet rendszer ami annyit takar, hogy szomjas is lesz a karaktered, éhes is és természetesen WC-re is elkell neki menni. Ha nem eszel akkor éhes lesz és ha sokáig éhes vagy elkezd a HP-d csökkenni és elájulsz majd az ottani kórházban fogsz kikötni. Ez a szomjúsággal is ígyvan majdnem. Pénz Rendszer: A pénznek értéke van itt is. Munkával szerezhetsz pénzt vagy, ha jól csinálod akkor droggal is tudsz pénzt keresni. Fegyver Rendszer: A börtönben rendes fegyvert nem tudsz szerezni, de tudsz csinálni kisebb szúró fegyvert mint a kés, vagy vágó fegyvert pengéből. Ezekkel tudsz nagyobbakat sebezni akár kórházba küldeni azt akit nem kedvelsz. *A leírás folyamatosan bővítve lesz, képeket is hamarosan teszek ki. Remélem tetszeni fog mindenkinek a szerver és kitudunk alakítani egy jó szervert.
  2. Sziasztok! Sokmindent nemfogok leírni,csak azt hogy scriptert keresünk egy tervben készülő MTA szerverhez. RP szerver lesz? Valamilyen szinten igen, de ez nem a megszokott RP szerver amiből már millió van. Nem akarom elmondani milyen típusról is lenne szó, de aki tényleg tud valamilyen szinten scriptelni és tud írni scripteket (nem kellenek olyan nagy dolgok) akkor az érdeklődjön üzenetben vagy jelöljön be facebookon: https://www.facebook.com/grofkexy Nem valhalla, nem showdown meg ilyen publikált módokból akarunk szervert nyitni, hanem sajátot szeretnénk. Amennyiben megfelelőnek érzed magad, jelentkezz bátran! Hogy mit is adunk cserébe? Amíg nem indul be a szerver addig sajnos pénzbeli juttatást nemtudunk adni, de utána természetesen IGEN! Nem csak scriptereket keresünk hanem mappereket is, modellezőt is, webmestert is!
  3. kexy96

    NPC

    Hy all! I need NPC script for transport someone ,somewhere and if transport player then the NPC is back for Starting place and replay this Sorry for bad english PLS help me THANKS FOR ALL!
  4. Sziasztok! scriptert keresünk a kezdetleges MTA szerverünkhöz! Még messze van a nyitás, de a kezdeteknél tartunk nagyon, egyenlőre egyedül vagyok mint MTA fejlesztő és nem a legprofibb. Ezért keresünk Scriptert és modellezőt a szerverre. A szerverről nemtudok sokat még elmondani , de RolePlay lesz valószínűleg és komoly embereknek a jelentkezését várom, akik nem 1 hétre jönnek ide, vagy csak hülyeségből stb... Átbeszéltük a dolgot és nem RolePlay szerver lesz hanem más, de ezt PM-ben elmondom esetleg. Feltételek: -Betöltött 17. életév -Komolyság -Magabiztosság -Értsen a dolgához nyilván -Teamspeak és Mikrofon Mi sajnos nemtudunk cserébe adni sokmindent, mert egyenlőre ez kezdetleges, de ha minden összejön és úgyalakul akkor lehet pénzről is szó. (Addig is barátság,szeretet ) Mindenkinek a jelentkezését várom PM-ben! Köszönöm, hogy elolvastátok!
×
×
  • Create New...