SilentZone

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SilentZone

 • Rank
  Square
 1. Köszi meg van a hiba :DD... A második volt.. ( Nem töröltem egy elementet, miután már nem dolgoztam vele )
 2. Ha a nem kattolok sehova hanem egyből a buttonra akkor végbe viszi a funkciót amit ráállítottam... ha előtte mellé kattolok... ( Bárhova csak nem arra a guira ) az után már nem enged rákattintani... ( enged rákattolni csak nem villan be mintha rákattolnék na... )
 3. Hali Lenne egy olyan problémám, hogy ha létrehozok egy guit (guiCreateWindow)... Hozzá létrehozok egy (guiCreateButton) amit lezárásként funkciónálok... Eddig okéé.... Most kezdődik a probléma :\.. Ha mellé kattintok ( azaz nem a gui egyikére se.. ) azután már nem fogok tudni egyikre sem kattintani.. ( Tudom hogy valami piti hiba lehet ez de hát na... ) SilentZone
 4. Megoldottam.. A kód helyes amit írtál. Köszi a segítséget.
 5. solved. Thank you for your help.
 6. Őm.. Akkor megpróbálom megint bár... én átírtam..
 7. New solution: addEventHandler("onClientGUIChanged", regpw, function(element) guiSetText ( regpwlabel, string.rep ( "*", utfLen ( guiGetText ( regpw ) ) ) ) end) The present problem is still there.
 8. Köszi a segítséget csiguusz de ugyan úgy fenn áll a probléma. ( Pl: a = * [ Ekkor jó ] á = ** [ Nem jó ] o =* [ Jó ] ó = [ Nem jó ] ) Biztos értitek a problémát.
 9. Nem éppen mivel elrejtettem a guiCreateEdit hátterét és ez által ha írsz bele még az se látszik, ezért kell ez a kis kodocska, hogy látszodjon mit írsz bele.
 10. Halika! Lenne egy kis problémám... Nos itt egy kód addEventHandler("onClientGUIChanged", regpw, function(element) local vissza = "" for i = 1, string.len(guiGetText(regpw)), 1 do vissza = vissza .. "*" end guiSetText(regpwlabel, vissza) end) Ha jobban megnézitek a kódok akkor ez arra való, hogy ha írsz egy karaktert egy bizonyos guiCreateEdit-be akkor a guiGetText lekéri a változtatásokat és csillagokat dob vissza... Eddig minden okés... No de ha ékezetes betűket írok a guiCreateEdit-be akkor 2 csillagot dob ki. Erre tud valaki valamilyen megoldást? ( SeeMTA-n is buggos [ Imagenek szól. ] )
 11. Hi! I have is a short writing scripts which encrypts label. There's just one problem ... That if you write accented letters in two piece star ejects. All other characters good. These characters are: í, ű, á, é, ú, ő, ó, ü, ö ( Hungarian character ) addEventHandler("onClientGUIChanged", regpw, function(element) local back= "" for i = 1, string.len(guiGetText(regpw)), 1 do back = back .. "*" end guiSetText(regpwlabel, back) end) ( Sorry for writing errors. I know a little English. )