Jump to content

Joshua

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About Joshua

  • Birthday 26/07/1999

Details

  • Gang
    Descend
  • Location
    Sibiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Joshua's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (8/54)

0

Reputation

  1. Cum a zis Dinu . " Am avut si eu server de Roleplay, am muncit mult la el, cu orele, si in cele din urma mi-a iesit ceva." wGRP a fost dupa vR-Gaming , unul din cele mai bune servere de Roleplay romanesti , am jucat pe el mult timp , playerii faceau RP , cei care nu faceau erau 2% incepatori , in schimb daca intram sa jucam pe Mihailescu , ne luam un skin la alegere , intri , joci , iei jail/ban/kick cu motiv * BAAAAAAA NU AI VOIE CU SKINU ALA , DOAR EU AM VOIE * , stiu asta din propria experienta , server-ul Mihailescu foloseste gm-ul Vedic RP , dar server-ul nu este deloc RP , si nu putem spune ca * Baaa , hai ca si acolo fac cativa RP * , nu . Acolo nu exista RP , doar in numele server-ului . Eu nu te descurajez sa-ti faci server , stiu cum e , stiu cum e sa-ti zica toti sa nu-ti faci dar nu te lua dupa unul altul , fa exact ce vrei , esti un om liber , dar o sa ai ceva de munca si daca ai indemanare o sa-ti iasa ceva , dar ai grija la playerii care o sa-l distruga . Daca-ti deschizi server , nu-ti deschide de RP , ci de Hard RP , sa manance RP pe paine bitangii , in curand nici Raileanu nici Mihailescu nu vor mai fii , si daca ai norocul sa ti-l deschizi fix atunci , o sa ai playeri , daca nu , bafta .
  2. [quote name=..&G:..] Ascenet? Ai scriptul? Oricum acela este valhalla 100% cu loginul de la valhalla facut(cumparat). Nu l-am cumparat de la nimeni , l-am primit de la un prieten care s-a lasat , si nu are nici-un bug , e perfect , si da , as putea porni un server cu Ascenetu' dar cum ziceam , voi face ceva unic in RO .
  3. Eu deaia folosesc Vedic si nu Valhalla , plus , eu iau cate putin din vedic , vR , Valhalla , si Ascenet si din toate am sa creez unul singur , unul bun ,unul unic .
  4. Dha , intr-adevar , dar Valhalla ? e plina RO de useri de Valhalla , de vR la fel , doar Mihailescu foloseste Vedic . Oricum asta va fi Vedic modificat , intr-o versiune mult mai buna . Probleme au fost rezolvate , mai sunt cateva si nevoia de imbunatatiri si schimbari .
  5. Ma lasi cu "glumele" tale inteligente... Niste glume de tot ... la care razi numai u..Aia nu se numeste gluma.. Ala-i ! =)))
  6. +1 Axel - He have the vR-Gaming server with the maximum 111 players online , the best romanian roleplay server , and he is very good at scripting .
  7. Tot sfatuiti unii din voi sa nu il fac englez dar ba ? sa il fac roman ? sa am 5/120 playeri pe zi si hostat ? ca toti is pe Mihailescu LAG Extrem * mai multi mi-au zis-o si o zic si eu din experienta , probleme la mapa, wG LAG Extrem si DM in prostie ? Raileanu ? ) Raileanuuu ? server-ul are care nu e server ? Si nu am zis sa ma alatur nici cui , ci sa creez ceva propriu , sa le dau eu muie lor nu ei mie , intelegi ? si daca nu o sa reusesc , macar am incercat , nu ma cac atat pe mine cu Oaaa ce tare is serverele romanesti , hai sa fac unu si sa nu fac englez * . Ti numa scarba sa intrii pe serverele din RO de MTA din ziua de azi . Inainte erau alte vremuri dar cum cocalarii si analfabetii nu au putut sa ramana la jucariile lor , ei detin acum * puterea * . Cum era Danzo , cica ma ajuta cu serveru meu , intr-adevar ma ajuta cu 2/4 comenzi * eram la inceput nu stiam * si scoatem serveru si cand intrau playeri , le dadea ban la toti cu motiv : Intrati pe Raileanu cel mai tare server nu pe jegu asta . Poftim MTA din RO . Mai zi ceva . Cum puteti juca pe servere cu asa lag, habar nu am ba copii . Am intrat putin pe wG si unul cu SWAT ma ciuruie fara motiv si RP , pe Raileanu exact aceeasi treaba dar acolo nu trage unu , trag toti . Pe Mihailescu ? la Mihailescu imi mai place sa-i zic NFS MW 2 . De ce ? uita-ti-va cum conduc aia .
  8. Nu ma pot alatura unui server englez deoarece nu stiu pe nimeni cum stiu aici , e o problema aici , doar prin privinta faptului de a porni unul . Desi am renuntat putin la idee , dar ramane de vazut pe parcurs .
  9. Pai ba omule , vrei sa las factiunile goale ? si admini ? eu nu pot sa fiu 20/24 on pe server , am si eu alte treburi , si unii * prieteni * abuzeaza de rup , asa ca mai bine dau la unii care stiu RP , sa aiba grija cat eu is offline . Ce e asa de greu de inteles ? Tu cand iti faci server de RP , iti lasi factiunile goale ? nu cred . Aaa si era sa uit , carui server de MTA romanesc de RP sa ma alatur ? ca eu nu umblu pe servere de dayz/play/dm/race etc . Pe Mihailescu ? )) unde toti habar nu au ce e ala ZT ? pe wG ? unde donatorii abuzeaza de rup ? Pe Raileanu ? , zi-mi tu un server si poate , ma mai gandesc .
  10. Ar fi o ultima ocazie faza cu schimbatul limbii . Problema e ca , playerii romani de MTA de RP , au fost , sunt , si vor ramane aceeasi idioti si non-rp-eri . Pur si simplu m-am saturat de oameni de genul , cand am deschis server-ul de RP , am dat , lidere , admine etc , cu toate ca ar fi fost prea mult dar am lasat de la mine , si ei tot aceeasi au ramas , mereu ne-satuli , cu timpul vor tot mai mult si nu imi prea convine .
  11. Oricum am pus pauza la server o perioada lunga , pana intr-un fel personalizez gm-ul , si dupa ii dau drumul . Il fac in asa fel , incat sa nu semene cu Vedic . Vedic-ul care e acum e cel original , ne-modificat .
  12. Observand ca , servele romanesti nu prea au mult succes si cele care au sunt vreo 3-4 . Azi 30% din playerii care mi-au intrat pe server au intrebat daca le dau admin si primind un raspuns negativ au iesit de pe server . Concluzie : playerii romani de MTA , si in special de RP , intra pe severe doar pentru : Admine / Lidere la factiuni / Bani / Case / Masini / Non RP . M-am decis sa schimb server-ul din RO in EN , deoarece ceilalti nu sunt ca noi , nu sunt parsivi si profitori . Cei care cunosc , stiu , cei care nu , vor cunoaste .
  13. Dap , si cum e pe server-ul meu , * playerii de RP de MTA din ziua de azi * fac asa : intra pe server totu bun frumos , nici buna ziua nu dau si intreaba : Dai admin " ? , fara te rog sau ceva gen , daca zici * Nu * , se deconecteaza de pe server . Acestia bineinteles ) fiind pusti de 8 ani . Nu cred ca MTA-ul romanesc va ajunge vreodata mai bun ca SA-MP-ul , din cauza acestor pusti .
  14. De la alt prieten )) ok daca e sa o luam asa , toti avem servere cu GM-uri furate , aproape toti , mai putin Axel , dar wG ? care foloseste Valhalla , Mihailescu ? care are Vedic mai adaptat putin , Raileanu ? care foloseste vR rau .
  15. Scuza-ma dar eu nu am furat GM-ul , ci il am de la un prieten , asta nu inseamna furt , prietene
×
×
  • Create New...