Jump to content

Richy

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Richy

  1. Richy

    Ne unim odata?

    Of of of Romanu' e prost, DAR daca suntem cineva mai nebuni ca alti.Trebuie sa fi nebun sa incerci sa facii un sv de rp sau sa vb cu cineva mai mare si mai bun ca tine la doar 12 ani nu? Trebuie sa fi nebun sa poti vb cu un ditamai maturu' si el sa te ia in serios. Daca eu am reusit sa va atrag atentia?Noi toti nu putem sa atragem atentia la niste oameni fara capacitate? Daca ne-am uni si am reusi sa fim nebuni si sa ne apucam de o treaba!Ar fi ceva care ar intra in istorie.. Eu ramand la facerea unui comunitati si crearea unui server, intregarea unor servere in comunitatea si distrugerea servere-lor copiate. Cine se uneste sa spuna!
  2. Richy

    Ne unim odata?

    La atatea comunitati de pe sa-mp si ate jocuri... Cum ei au reusit reusim si noi, si cateodata imposibilul se poate transforma in posibil!
  3. Richy

    Ne unim odata?

    Dece gandesti negativ?Cumva tot se va gasi o solutie nu aste o problema, cum au reusit si alti asa vom reusi si noi.Important este sa ne adunam si sa vrem cu toti sa schimbam ceva!Oameni se mai cearta... Eu tot la opinia mea raman. Vreau sa ne unim si apoi sa schimbam ceva!
  4. Richy

    Ne unim odata?

    Ne unim si noi odata?Atata ura si jignire in Romania asta... Cand o sa ne dam seama odata ca daca ne unim toti o sa fie super bine! Sau macar daca odata nu o sa ne jignim! Nu vrem sa spunem "da ba ala are mai multi pleyeri ca e mai bun ca mine si a muncit" sau macar sa dam jos serverele rele si sa facem ceva bun in Romania asta...(ma refer la sv din romania ) Eu propun sa ne unim si sa facem ceva ce vreti voi un server, comunitate sa dam jos serverele rele si copiate. Orice!Doar sa facem ceva! Daca vreti sa ne unim scrieti mai jos..Sper sa fie cineva care vrea.
  5. Dece ma condamnati?Am facut eu ceva gresit??!Avem toti voie sa ne facem server de MTA.Am furat eu un server?! Acum serios...
  6. No hai si ceva impotriva?!Suntem pe un forum putem pune intrebari.. Asa sunt romani numai sasi bata joc..
  7. Buna!Cine imi poate sa imi spuna/arate un script petru a ii da unui player bani cand il omoara pe cineva. Sunt destul de basic la script, dar ma prind repede!
  8. Deci dimensiune si interior 0...Dar nu ma puteti ajuta, va rog!
  9. Bună, am şi eu o mica problemă cu un script de respawn. Ma respawneaza, imi pastrează armele, dar daca vreau sa omor un alt jucător cu arma acel jucător nu işi ia hp si nu imi vede arma dece? ma puteti ajuta, uitaţi scriptul de respawn. addEventHandler("onPlayerWasted", getRootElement(), function() local x, y, z = getElementPosition(source) spawnPlayer ( source, 1949.8000488281, -1693.1999511719, 12) end )
  10. Cine imi poate da si mie un script cu care te spawnezi cu un skin pe care il vreau ue de exempu 200..Va rog ajutati-ma m-am uitat la cei de la MTA la wiky si nu prea am intels.
×
×
  • Create New...