Jump to content

Zentor

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Details

  • Gang
    Street

Zentor's Achievements

Square

Square (6/54)

0

Reputation

  1. oke.. sunt de la vr-gaming.tk m-a puteti ajuta?
  2. Salut am incercat sa pun ped la bank-system la gamemod-u vR Legendar si cand apas click dreapta pe el dau vorbeste si nu imi mai apare nimic...uita-ti cum am facut: local ann = createPed(141,359.7119140625, 173.521484375, 1008.3828125) setPedRotation(ann, 271) setElementDimension( ann, 1) setElementInterior(ann, 3) exports['anticheat-system']:changeProtectedElementDataEx(ann, "name", "Maria Ciocanescu") exports['anticheat-system']:changeProtectedElementDataEx(ann, "talk", 1) exports['anticheat-system']:changeProtectedElementDataEx (ann, "activeConvo", 0) setElementFrozen(ann, true)
  3. Salut cum pot sa deschid porturile am router TP-LINK si nu stiu cum sa fac sa vada toti jucatori serverul. Multumesc Anticipat!
  4. Imi puteti spune si cum se fac?Daca nu va suparati.
  5. Salut..se pot face NPC-uri la care sa inchiriezi de exemplu o masina/motor...etc? Multumesc Anticipat!
  6. http://postimg.org/image/u1h2jf63d/ -- Asta este poza. codul scriptului nu stiu care este...
  7. Salut am un item-system de la un prieten si cand vreau sa imi dau un obiect din itemlist imi da eroarea asta :"Couldn't give John Smith a Cellphone: nil" sau cand vreau sa cumpar o masina imi zice ca nu am spatiu in inventar. Ma puteti ajuta? Multumesc!
  8. Salut am incercat sa fac un car-pack se incarca MB dar nu imi arata masina modata. Uita-ti cum am facut: txd = engineLoadTXD("Chrysler/580.txd") engineImportTXD(txd,Chrysler/ 580) dff = engineLoadDFF("Chrysler/580.dff", 580) engineReplaceModel(dff,580) -- Chrysler=Stafford txd = engineLoadTXD("AudiS5/480.txd") engineImportTXD(txd, 580) dff = engineLoadDFF("AudiS5/480.dff", 480) engineReplaceModel(dff,480) -- AudiS5=Comet
  9. Salut...imi puteti spune si mie un site pentru masini modate si skinuri in afara de GTA Inside?
  10. Da! Am gasit pe internet pasii pentru a configura MySQL scris de Axel. Odata am reusit dar dupa accea am incercat si alte GM-uri si acum cand incerc sa il fac iara nu mai merge.
  11. Salut.Am GM-ul de la TNT Gaming am configurat MySQL si nu imi da voie sa ma inregistrez. Uita-ti ce imi apare: http://imageshack.com/a/img836/3529/jx7w.jpg
  12. Salut...am vazut pe multe servere cladiri romanesti si panouri de ex:Fanta,Sprite..etc... Si sunt curios sa vad cum se fac si am auzit ca trebuie loat din texturi sau ceva de genu..deunde iau acele texturi le gasesc intr-un folder de MTA sau de pe internet?
  13. Heii..Salut mai am o nelamurire..am vazut pe 2 server bannere cu diferite reclame si sunt curios cum sunt facute ma puteti ajuta? PS: Stiu ca cer prea mult dar am vazut mai sus ca au cerut si panel-login si am zis sa imi incerc si eu norocu. Multumesc.
×
×
  • Create New...