Xenius

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Xenius

  • Rank
    Square

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. After 1.5.7 r20147 path we got some crash reports from our players. I think something is wrong with new model ID system.
  2. https://forum.mtasa.com/topic/95761-xy-axle-angle-camera/?tab=comments#comment-857219
  3. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Hash
  4. I think this is because object count is over MTA limit. Streamer can handle only 700 objects. Or try lift your streaming memory in MTA settings.
  5. addEventHandler("onClientKey", root, function(k, state) if k == "tab" and params then cancelEvent() end end) Your code isn't working because you use "return", if you change it to cancelEvent() it will work. If function has "Cancel effect" on wiki, then you can use cancelEvent() https://puu.sh/yho2O/089bcce02b.png
  6. Xenius

    Server crash (3x)

    Again http://upload.mtasa.com/u/959603861/dumps6.rar_
  7. Xenius

    Server crash (3x)

    I dont know what happened, my server just crash. Dump 1 (2017.04.20.) http://upload.mtasa.com/u/837131321/dumps.rar_ (1.5.3) Dump 2 (2017.04.22.) http://upload.mtasa.com/u/998532921/dumps2.rar_ (1.5.3) Dump 3 (today) http://upload.mtasa.com/u/838733648/dumps5.rar_ (1.5.4) https://bugs.mtasa.com/view.php?id=9600
  8. @ccw thank you! Next time I will buy crates of beer for you.
  9. hello guys i need help. my server just start flood "Player Element Could not be created" error message when player connect. i have reinstalled mta server (latest) and doenst work. only 100-110 player can connect. this problem started today, we dont have new scripts.
  10. Xenius

    Packet loss

    Thank you https://bugs.multitheftauto.com/view.php?id=9267
  11. Xenius

    Packet loss

    This start happen after we moved server to Linux. Looks better with Windows Server 2012: http://puu.sh/pr7hJ/25debbfa06.png
  12. Xenius

    Packet loss

    Hello! Anyone have an idea why has MTA Packet loss ~10-15%? I think, this is not a script issue. We tried everything. Images: http://imgur.com/a/oOXPG
  13. Compiled script: https://mega.nz/#!mEoQRTzK!qnxMudfgKP3B ... qK857R_Goo