Jump to content

_sEEk_

Other Languages Moderators
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

3 Followers

About _sEEk_

 • Rank
  Romanian Section Moderator

Details

 • Gang
  The Crew
 • Location
  Romania, Brasov

Recent Profile Visitors

2,427 profile views
 1. **UPDATE** NE-AM MUTAT!!! Serverul romanesc al comunitatii MTA a devenit sectiune pe serverul oficial de discord al MTA:SA!! Fostul server va fi inchis in curand. https://discord.gg/BHdgtym
 2. Tradus de @Vinyard. Mulțumiri multe acestuia. Acest subiect conține politica globală de interdicții a MTA, informații despre cum să contestați interdicția acordată și instrucțiuni cu privire la modalitatea prin care puteți să depuneți o contestație. (vizualizați partea finală a acestei postări) NOTĂ: Vă rugăm să vă depuneți contestația în secțiunea globală de contestații a interdicțiilor; Contestația voastră nu va fi adresată de către echipa administrativă decât dacă postați în secțiunea menționată anterior. Această secțiune este destinată strict interdicțiilor globale cu
 3. _sEEk_

  ....

  Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
 4. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
 5. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
 6. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
 7. https://mega.nz/#!2Z4TALyR!ijTNAfP7JFA6Jb1qF8YKb725VDOvOUxmxB5VPKmFlZ8 5gb de mape de pe vechiul meu server Daca vrei si mape noi, mergi frumos pe site-ul de la ffs gaming, mergi la sectiunea maps a forumului, dute pe la pagina 200 si bafta la cautat link-uri de download btw, contacteaza-ma daca vrei sa te ajut, chiar vreau sa vad un server de race romanesc din nou.
 8. Mutat la categoria corespunzatoare. Fii sigur ca nu ai instalat nici un mod. De asemenea, ti-a mai mers MTA-ul pana acum sau e prima data cand il folosesti? Ce modificari recente ai facut inainte de aceasta eroare? Vezi ca GTA-ul tau sa nu vina preinstalat cu niste moduri sau ceva.
 9. _sEEk_

  Goneor Hosting

  If you want to post about hosting offers, please do it in Romanian. Locked.
 10. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
 11. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
 12. Decat sa te dai rotund mai bine modereaza si tu forumul.
×
×
 • Create New...