Jump to content

_sEEk_

Retired Staff
  • Posts

    307
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Member Title

  • Romanian Section Moderator

Details

  • Gang
    The Crew
  • Location
    Romania, Brasov

Recent Profile Visitors

3,090 profile views

_sEEk_'s Achievements

Prankster

Prankster (22/54)

7

Reputation

  1. _sEEk_

    ....

    Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
  2. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
  3. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
  4. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
  5. https://mega.nz/#!2Z4TALyR!ijTNAfP7JFA6Jb1qF8YKb725VDOvOUxmxB5VPKmFlZ8 5gb de mape de pe vechiul meu server Daca vrei si mape noi, mergi frumos pe site-ul de la ffs gaming, mergi la sectiunea maps a forumului, dute pe la pagina 200 si bafta la cautat link-uri de download btw, contacteaza-ma daca vrei sa te ajut, chiar vreau sa vad un server de race romanesc din nou.
  6. Mutat la categoria corespunzatoare. Fii sigur ca nu ai instalat nici un mod. De asemenea, ti-a mai mers MTA-ul pana acum sau e prima data cand il folosesti? Ce modificari recente ai facut inainte de aceasta eroare? Vezi ca GTA-ul tau sa nu vina preinstalat cu niste moduri sau ceva.
  7. _sEEk_

    Goneor Hosting

    If you want to post about hosting offers, please do it in Romanian. Locked.
  8. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
  9. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
  10. Decat sa te dai rotund mai bine modereaza si tu forumul.
  11. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
  12. Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked.
×
×
  • Create New...