Jump to content

Greenhound

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Greenhound

  • Rank
    Square
  1. multiv announced they're dropping work on IV so they can exclusively develop a mod for V. http://www.multiv-mod.com/ multiplayer definitely has way more potential than rockstar is showing us.
  2. I was reading that. I have the key port=3306 but it ignores it and connects on 10061
  3. db = dbConnect( "mysql", "dbname=greenhound; host=127.0.0.1; port=3306", "root", "123", "share=0" ) It ignores the port key given, and connects on port 10061, which of course fails. Why?
  4. Lol, it's my video, I uploaded to show as an example, but in the video it's entirely keys.
  5. See this video: I think it looks real nice and would like to do something with it but it's no good without mouse input. How would I get mouse input without having a cursor clearly visible on the screen?
  6. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Filepath "A filepath is a path that leads up to a file. These are relative to the root directory of the resource it is being called from." damn you wiki, thank you solidsnake
  7. logo = guiCreateStaticImage(0.2, 0.35, 0.6, 0.3, "logo.png", true) on later calls logo is nil and error. the file logo.png is in the same folder as the client script here in meta.xml why is logo nil
  8. I made a custom definition for my server that contains spawnpoints and interior warps. When I add the definition in the map editor, it says to scroll the element browser to change definition. When I scroll it stays the same. Why aren't my elements one of the scrolls?
  9. Beat you to it, lol. Thanks for trying to help anyway.
  10. Fixed. I did triggerServerEvent("submitLogin", getRootElement, username, password) but it should have been triggerServerEvent("submitLogin", getRootElement(), username, password) the lack of parenthesis made it think getRootElement was a function. Also there were a few capitalization typos in my script.
  11. No, can you take a look at the script in the first post? It can't be hard for somebody who knows what they're doing to spot the problem.
  12. I did debugscript and found the problem that was stopping the guis from showing, and fixed it. Now there's a new problem - clicking log in does nothing.
×
×
  • Create New...