Jump to content

Image

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Image

 • Rank
  Snitch

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stolen. https://community.multitheftauto.com/in ... s&id=12678
 2. function getPlayers() local playersInRun = {} for index, players in pairs ( getElementsByType("player") ) do if getElementData(players, "RUN") then table.insert(playersInRun, players) end end guiSetText(GUIEditor.label[8], 'ONLINE PLAYERS IN RUN: '.. #playersInRun) end setTimer(getPlayers, 2500, 0)
 3. Looks amazing! Is it possible to set a youtube video as background in a local file using the html tag? It doesn't seem to be working.
 4. Álljon meg a menet. Ez nem az a fórum, ahol gond nélkül szidhatjátok egymást. Kaptatok egy negatív kritikát, fogadjátok el. De az, hogy ilyeneket kezdtek el irogatni, már elég sok mindent elárul rólatok. A továbbiakban megkérnélek titeket, hogy az ilyesfajta megnyilvánulásokat kerüljétek. Chopper te meg hagyd őket, az ő szerverük, úgy teszik tönkre ahogy akarják.
 5. Az a régi ótvaros szar Emiatt írom újra az egészet.
 6. 1. Saját vélemény és mások véleménye szerint is elég jól szkriptelek. Szeretek új dolgokat felfedezni, fejleszteni, kipróbálni. 2. Sublime text 2, valószínüleg a legjobb. Minden meg van benne ami nekem kell. 3. TS3, Gmail, IRC, minden jó (Elérhetőségeket kérd priviben.) 4. Amennyit az időm enged és amennyi kedvem van hozzá az adott pillanatban. 5. lua, pawn, php, c++, adatbáziskezelés (sql), illetve egy kevés python és java Többi: Nem vagyok nagyon művészetrajongó. Arma 2-ben játszottam utoljára dayz-t, Régi SeeRPG, most SeeMTA. Szeretem az informatikát és a fizikát. A látvány, az
 7. "progress : The progress of the movment in seconds ."
 8. Scriptet ugyan nem fogok írni, azonban segítséget szívesen nyújtok, ha elakadtok valahol.
 9. Egy tipp. Ne használjátok a valhallát mert az egy kalap szar.
 10. Ha konkrétan elmondanád, hogy miben kell segíteni a MySQl-ben sokkal könnyebb lenne. Amíg nem mondasz semmi konkrétat, addig nem tudunk mit csinálni.
 11. Nem értemes MySQL modult használni, mivel nagy terhelésnél gondot okoz, a query várakozási idő valamint, hogy az egész mysql egy szálon fut. (Minden query.) Ezt tapasztalatból mondom, mert megjártam a SeeMTA-val. 400-450 (sokszor kevesebb) játékosnál egyszerűen laggol a szerver, mert az sql nem bírja. (A gép alatta bírná dögivel.) dbConnect dbExec dbQuery dbPoll dbFree
 12. Írd ide a problémádat, és segítünk.
×
×
 • Create New...