Jump to content

SamiHQ

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SamiHQ

  1. Salut, am si eu o problema cu MTA-ul, cand intru in MTA, inainte sa imi intre in joc, imi arata asa: http://postimg.org/image/xdte3qqrf/ Prima oara cand descarc MTA ma lasa sa intru normal sa joc, dar de exemplu daca ies din el si intru iar, imi apare imaginea de mai sus, imi intra in joc, dar cand dau sa ma conectez la un sercer imi zice Connected to.... entering the game si acolo se blocheaza, si trebuie reinstalat de fiecare data, ce pot face ?
  2. Frumos server. Felicitari.
  3. Aha, inseamna ca este de la mine, ca sunt la tara acum. Mersj oricum.
  4. Hello, I try to connect to a server, it gives me the following error: Error downloading requested files.Timeout was reached.[Connection timed out after 10000 miliseconds] [test/604.txd] What can I do about it to get on the server?
  5. Salutare, cand incerc sa ma conectez pe un server, imi da urmatoarea eroare: Error downloading requested files.Timeout was reached.[Connection timed out after 10000 miliseconds] [test/604.txd] Ce pot face in privinta asta pentru a intra pe server ?
  6. SamiHQ

    Question

    And to start the server? Start writing the name of gamemode or Or start MTA Server ?
  7. SamiHQ

    Question

    Hello MTA, If you download a gamemode on the internet, where to put it and what to do to start the server. I knew but I went long the MTA.
  8. Acesta este MTA-ul românesc, de aceea am spus sa se unească scripterii buni și să facă ceva frumos.
  9. SamiHQ

    Question

    Hello MTA, If you download a gamemode on the internet, where to put it and what to do to get started?
  10. Nu ar fi rau ca toti scripterii romani sa se uneasca si sa faca un server de RolePlay, ma refer Roleplay calumea, nu ca serverele de acum, care nu au habar de roleplay, cu staff de toata jena.De exemplu Mihailescu are 70-80 playeri zilnic, dar roleplay-ul facut la ei banuiesc ca e varza, nu am intrat sa vad, dar din auzite, asta cred si eu.In loc sa fie un singur server de RolePlay bine pus la punct.
  11. Aha..ok, atunci o sa intru pe server cand o sa fiu la oras OFF: Imi poti accepta contul pe ls-roleplay.tk ca nu am primit niciun email de activare, si am dat de vreo 2-3 ori Resend activation email.
  12. Salut, cand ma conectez la serverul |ROMANIA ROLEPLAY| , ma lasa sa intru, mi-am facut contul, am intrat, imi arata la resurse 0 of 27KB parca, si se incarca peste 27KB, ajunge pe la 100KB si imi iese cu urmatoarea eroare: Error downloading requested files.Timeout was reached.[Operation too slow. Less than 10 bytes/sec transferred the last 10 seconds] [modificari/vehicule/428.txd] La F1 scrie ca detinatorii sunt Tomitza. si Tricki Nu sunt sigur, dar cred ca este de la calculatorul meu, sunt la tara, si am net cam slab aici, sau o fi ca sunt prea multe moduri pe server, nu pot cumva sa sterg sau sa dezactivez modurile ? Sau ce rezolvare as putea avea ?
  13. Si nu pot rezolva cumva sa jok de aici de la tara, pana cand ma intorc in oras ? Am vorbit si cu Axel, si a zis sa sterg nu stiu ce mods.
  14. Cred ca e de la net, am incercat sa intru de la tara, ca sunt in vacanta. Rezultat: Ping: 36 ms Download speed: 31.89 Upload speed: 15.56
  15. Am si eu o problema , cand vreau sa ma conectez la un server de MTA, mi se incarca resursele si la un moment dat imi scrie asa: "Error downloading requested files. Timeout wa reached. [ Operation too slow . Less than 256 bytes/sec, transfered the last 5 seconds ] [mods-system/skins/428.txd" Asta imi scrie doar la un singur server, la celelalte ma pot conecta. EDIT: Am observat ca nici la celelalte servere nu ma pot conecta. VA ROG AJUTATIMA!!!
  16. SamiHQ

    O problema!

    Salut! Am o problema la un gamemode Basic Roleplay! Cand dau /showfactions sau intru in acel marker pt. a arata factiunile imi da eroarea Error:300001 Screenshot: Uploaded with ImageShack.us Daca ma puteti ajuta sa rezolv aceasta problema. Va multumesc!
  17. Am nevoie de ajutor.QuantumZ daca ai timp candva ma poti ajuta sa invat scripting.Cand o sa ai timp add:sasukesammy.Multumesc!
  18. CEL MAI TARE SERVER DE ROLEPLAY.BRAVO AXEL.FELICITARI DE SERVER,SI BAFTA IN CONTINUARE
×
×
  • Create New...