Jump to content

Nemecek

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Nemecek's Achievements

I ordered some spaghetti with marinara sauce and I got egg noodles and ketchup. I'm an average nobody.

I ordered some spaghetti with marinara sauce and I got egg noodles and ketchup. I'm an average nobody. (2/54)

0

Reputation

  1. Nije problem host. Naci cu ja. Samo mi je bitno da bude ceo RP server kao sto je sad MTA Roleplay ako znas mozda sta je to.
  2. Zanima me zasto niko nije zainteresovan za MTA Roleplay servere? Znam dosta igraca koji bi igrali MTA RP samo da je na nasem jeziku a ne na engleskom. Zna li neko mozda neki MTA RP server na nasem jeziku? Pokusavao sam naci ali nisam uspeo.
  3. Nemecek

    Wiki

    Ovako. Necu mnogo da smaram. Ovde sam dospeo zato sto pokusavam da podignem RP Balkasnki server zato sto znam mnogo klinaca koji bi voleli da igraju na vG (odnosno RootGaming od skoro) serveru ili tako nekom. To je stvarno dobar RP server i igrao sam dobrih 3 godina na tom serveru. Odrzao sam se na tom serveru samo zato sto znam dobro engleski, ali nije to to bez drustva. Pa eto, ako ima koga da mi pokaze nesto oko scriptanja ili da scriptuje MTA server po mojoj ideji bilo bi super. Ja mogu da posluzim za predvod u slucaju nekog Gamemode-a. Jedno vreme sam imao cak i SAMP server ali mi se vise svidja MTA. Pokusavao sam da skidam neke Gamemodove ali nisto ne mogu da uradim ako ne znam da scriptam. Pogotovo ako treba da se doda nesto ili popravi bug. Iskusan sam igrac i ako ima dobrovoljaca koji znaju da sciptuju mozemo da napravimo nesto. (Znam da je pogresan PDF ) A sto se tice prevoda sa Wiki, evo me
×
×
  • Create New...