Jump to content

Tricky

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tricky

  1. Daca crezi ca ajung sa imi pun mintea cu copii care vorbesc fara sa stie, sa se afle in seama, nu, crezi gresit. Mersi ca ti-ai scris parerea ta personala. ______________ By the way Old times :
  2. Specifica si dimensiunea/interiorul positiei.
  3. Hoo, usor frate, ce e aici bordel sau bar de pizde? Vrei gamemode? Da-mi bani si iti dau eu cate vrei!
  4. Sincer, MTA-ul nu cred ca e facut chiar pentru Roleplay, cine stie si vrea sa simta Roleplay-ul se joaca SA-MP. Asa ca eu de mult nu mi-am mai pus speranta in MTA mai ales pe partea Romaneasca si dupa ce s-au lansat scripts leaked si au dat toti de ele, mai ales copii care visau intr-o buna zi sa aiba Owner casa si interior etc. Asa ca bafta fratilor!
  5. Eu zic ca cel mai bine e sa, existe un server de Roleplay scriptat, original etc. o economie bine stabilita, cu restrictii destule, poate si UCP cu application iar copii nu vor putea intra normal pentru sunt inculti aia, care viseaza owner, si se vor stradui sa intre tot mai multi cel putin de curiozitate si cand vad ca se obtin greu, items, cars, etc..vor juca pentru a avea bani sau plm, normal se joaca pentru RP, si ei va trebui sa roleze pentru bani etc. deci?
  6. Nu ajutam laked script si cei care vor sa le foloseasca pentru ca e o regula bine stabilita pe forum.multitheftauto.com, bafta.
  7. Axel e pe filmul sau, lasa-l.
  8. Pentru ca, playery vor overpower adica admin/donator/GM etc. bani masini, ceea ce nu le oferim noi, iar roleplay-ul pe MTA pe partea Romaneasca e la pamant.
  9. Multumim, va asteptam la Roleplay, serverul se va deschide curand. Mai multe informatii pe forums: www.ls-roleplay.tk
  10. Decat sa muncesti zic eu "degeaba" mai bine ai invata scripting LUA si ai incerca sa faci serverul cum ai zis tu 'unic' 100%. Parerea mea
  11. Este un mic bug, care nu stii sa il rezovi-..Oricum zic la fel..sustineti Roleplay-ul actual sau nu jucati RP. Parerea mea decat sa il stricati..
  12. LSRP MTA Romania -- Revine curand! Stay on. http://www.ls-roleplay.tk/viewtopic.php?f=2&t=42
  13. I can volunteer too, I'm active on MTA forums dayly and I'm feeling myself responsable to moderate this section.
  14. Tricky

    RomaniaZ

    Frumos, bafta, am incredere in voi ca puteti dezvolta MTA Romanesc.
  15. Da, este in proces de traducere, e un dezavantaj al nostru, dar sper ca in curand va disparea acest dezavantaj.
  16. Frate nu barfim si comentam despre ceea ce crezi tu, noi comentam ce faceti voi cu player-ii si mai exact in loc sa ii invatati roleplay ii invatati sa nu faca roleplay. In al doilea rand noi va criticam pentru ca daca ati face o treaba buna cu player-ii si i-ati invata roleplay etc. Crezi acest server mai avea vreun rol? L-am deschis pentru roleplay si nu pentru concurenta. PS: Cat timp comenteaza majoritatea din romanii de pe MTA (cei care au istorie in MTA) inseamna ca nu-i adevarat?
  17. Ai script pentru anti-flood /ddos ?
  18. Va cerem ajutorul tuturor care vreti sa mai existe un server de Roleplay sa ne sustineti prin a alerta playery carora le place modul Roleplay sa incerce acest server. Vreau sa mentionez ca nu se accept orice fel de Roleplay pe acest server. Nu se accepta roleplay-ul din ziua de astazi (gen /do Reusesc) sau alte porcarii inventate de altii care nustiu tainele Roleplay-ului. Pentru a ne sustine si a va informa mai mult despre acest server intrati pe forumul nostru: www.ls-roleplay.tk Acolo veti afla multe informatii de care aveti nevoie pentru a juca pe server sau a stii mai multe despre acest server. Aceasta versiune de server, va fi actualizata curand in noua versiune unde se va adauga UCP (user control panel) si o aplicatie pentru a evita non-roleplay si nerespectarea/neintelegerea regulilor. Suntem stricti pentru a avea standarde si stalpi bine construite la baza serverului.
  19. Frate degeaba esti tu cum esti, si lucrezi, investesti si faci totul sa fie awesome pe serverul tau, cand vin playeri inculti sau vine un hacker si iti ia lucrarea in pula.
  20. Te unesti cu cine ? Te unesti dece? Te unesti cu unu care te ajuta, ca dupa ce te-a ajutat si e serverul mare sa-ti fure tot si sa te futa pe la spate. Naaah.
  21. Salut tuturor, imi pare rau sa va zic, dar Comunitatea Romanilor de pe MTA:SA si serverele romanesti, in loc sa creasca, din contra scad, deoarece nu va multumiti sa jucati, doar sa conduceti si sa abuzati de drepturi, sa furati. E stilul caracteristic romanesc si nu am ce sa ma mir. Dar pe langa "majoritatea" sunt si oameni drepti, culti, si care vor sa dezvolte, desi voi sunteti multi care vreti asta si noi care vrem sa ajutam MTA-ul Romanesc, scadem si la fel si sansele. Asa ca daca va place MTA si vreti sa jucati si voi pe servere calumea ca tot omul, populate, distractive etc. Incetati cu copiilarile. Oare de ce SAMP este mai populat ca MTA ? Simplu, acolo nu e "open source" sa puteti "fura" si sunt persoane mai multe care vor dezvoltare. Desi MTA are mai multe features. Vreau sa vad parerea voastra, oricum va asigur ca repede un server romanesc pe MTA calumea si bine pus la punct, nu o sa mai aveti ocazia sa vedeti. Bafta la fiecare in parte sa strice(si la restu sa se lupte).
  22. Atunci 3 ani. Oricum nu se stie aprecia calitatea.
  23. Frate, va faceti servere cat de multe, sa aveti si voi un server detinut de voi. O sa ajungem sa ne facem fiecare server propriu unde sa jucam singuri sau cu prietenii doar. Daca exista pe acolo pe undeva un server calumea, care merge bine si chiar are succes, si e bun voi incercati sa il distrugeti. Asta e Romania si mentalitatea. Oricum repede, nu o sa mai fie un server bun romanesc, ca v-ati batut joc. Vreau sa zic ca acuma 2 ani nu exista nici un server Romanesc. Bafta.
×
×
  • Create New...