Jump to content

Tricky

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tricky

 • Rank
  Snitch
 • Birthday 10/03/1994

Details

 • Gang
  Romania LSRP
 • Location
  Romania
 • Occupation
  Sex
 • Interests
  Weed and Parties.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca crezi ca ajung sa imi pun mintea cu copii care vorbesc fara sa stie, sa se afle in seama, nu, crezi gresit. Mersi ca ti-ai scris parerea ta personala. ______________ By the way Old times :
 2. Specifica si dimensiunea/interiorul positiei.
 3. Hoo, usor frate, ce e aici bordel sau bar de pizde? Vrei gamemode? Da-mi bani si iti dau eu cate vrei!
 4. Sincer, MTA-ul nu cred ca e facut chiar pentru Roleplay, cine stie si vrea sa simta Roleplay-ul se joaca SA-MP. Asa ca eu de mult nu mi-am mai pus speranta in MTA mai ales pe partea Romaneasca si dupa ce s-au lansat scripts leaked si au dat toti de ele, mai ales copii care visau intr-o buna zi sa aiba Owner casa si interior etc. Asa ca bafta fratilor!
 5. Eu zic ca cel mai bine e sa, existe un server de Roleplay scriptat, original etc. o economie bine stabilita, cu restrictii destule, poate si UCP cu application iar copii nu vor putea intra normal pentru sunt inculti aia, care viseaza owner, si se vor stradui sa intre tot mai multi cel putin de curiozitate si cand vad ca se obtin greu, items, cars, etc..vor juca pentru a avea bani sau plm, normal se joaca pentru RP, si ei va trebui sa roleze pentru bani etc. deci?
 6. Nu ajutam laked script si cei care vor sa le foloseasca pentru ca e o regula bine stabilita pe forum.mtasa.com, bafta.
 7. Axel e pe filmul sau, lasa-l.
 8. Pentru ca, playery vor overpower adica admin/donator/GM etc. bani masini, ceea ce nu le oferim noi, iar roleplay-ul pe MTA pe partea Romaneasca e la pamant.
 9. Multumim, va asteptam la Roleplay, serverul se va deschide curand. Mai multe informatii pe forums: www.ls-roleplay.tk
 10. Decat sa muncesti zic eu "degeaba" mai bine ai invata scripting LUA si ai incerca sa faci serverul cum ai zis tu 'unic' 100%. Parerea mea
 11. Este un mic bug, care nu stii sa il rezovi-..Oricum zic la fel..sustineti Roleplay-ul actual sau nu jucati RP. Parerea mea decat sa il stricati..
 12. LSRP MTA Romania -- Revine curand! Stay on. http://www.ls-roleplay.tk/viewtopic.php?f=2&t=42
 13. I can volunteer too, I'm active on MTA forums dayly and I'm feeling myself responsable to moderate this section.
×
×
 • Create New...