Jump to content

LukisLT

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LukisLT

  • Rank
    Snitch

Details

  • Gang
    -DG|

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ok's, i will try to do that, thanks for your reply!
  2. I don't know, i've never checked for it, i'm on www.vortexservers.com . this weird dl bug apeared yesterday.. for the first time
  3. Nope, we using the host for about 3 months already, and we haven't changed anything, just using our scripts... EDIT : i've been advised " restart should help " we did it like 10 times.. nothing.
  4. Hey guys, i'm not sure i'f i'm in the right section, but anyway, i got the following error when i try to join my server Error downloading requested files. HTTP response code said error. [ The requested URL returned error: 404 Not found ] [scoreboard/client.lua] and i get kick from server.. if i disable scoreboard, the any other script is on gives same error, just other name... of .lua script, so if here any solution to fix it witouth reinstalling the server in the host? or theres no way to fix it... ? EDIT : works only mapping GM... all other gamemodes bugged like this.. thx.
  5. Hey guys, i'm here with a question, about DM server bug, that creates me new objects in maps that is not even been used in the map, and some of the maps have blocked roads, just becouse of that object, and once i looked in the " debugscript 3 " i don't see any error about that thing... any suggestions what would that be? the bug apeared just an hour ago.. Thanks!
  6. Fixed, Thanks Solid for your help!
  7. Thanks, guis working fine.. just some extra error in lines : 88 and 123... and not loading my song from my file, once i try to press " play " it just says, song is offline, but there is no song loaded at all...
  8. Anyway to solve this problem?
  9. musicplayerGUI.window = guiCreateWindow(340, 195, 494, 578, "FNF// - Music Player 1.3", -- Line 21 guiSetFont(musicplayerGUI.label1, "default-bold-small") -- Line 37 But what does it have with my errors i get?
  10. Gui opened, but this time, not loading any of my componenets .. Thats include : labels, buttons, scrollbars img's.. etc. and showing error this time ERROR : lua:21: attemt to index global 'musicplayerGUI' (a nil value) EDIT : the bind key bugged too, opened, only once i started the script, but not closing with they bind key.
  11. Hey guys, i've got some strange problem into my script( old version of script ) i just made a new gui for it, and added some extra images... to make it look nicer, and more enjoyable. But, after i done that small change, the music player does not open at all, and shows me some error, that's it's not even in that line.. Client : local volume = 1 --Default Song Volume local guiShowing = false --Hide/Open local currentPlaying = nil --Coming with the next update. local state = nil --State Playing / Not Playing function stopGTAradio() setRadioChannel(0) cancelEvent() end
  12. Thanks, i'll try to look around bit more into old threads, i might find something usefull for me.
  13. Thanks for help, i was on my local to, and it's actually worked, after i restarted server. idk how's that posible, thanks for help anyway, gui fixed ~> functions added.. Readdy to work in some server EDIT : i use this line, to get player name to the gui guiSetText ( GUIEditor.label[6], getPlayerName ( localPlayer ) ) but i would like to make it color coded, is here anyway i could do that?
  14. Ofc not.. here it is : GUIEditor = { staticimage = {}, label = {}, } GUIEditor.staticimage[1] = guiCreateStaticImage(433, 215, 479, 521, "bgr.png", false) GUIEditor.staticimage[2] = guiCreateStaticImage(0, -5, 550, 40, "tab.png", false, GUIEditor.staticimage[1]) GUIEditor.label[1] = guiCreateLabel(176, 14, 99, 15, "Info Panel - BETA", false, GUIEditor.staticimage[2]) guiSetFont(GUIEditor.label[1], "default-bold-small") guiLabelSetColor(GUIEditor.label[1], 9, 200, 13) GUIEditor.label[2] = guiCreateLabel(27, 82, 84, 17, "Nick In-Game :", false, GUIEditor.staticimage[
  15. Hey guys, ye i know it's silly the problem i got right now, but still i need some1 who knows, help. This is the error screen, of my gui. btw, u can't see last error words they are " (a nil value) " and all i get my first image, i'm using 2 for this gui, and none of my labels coming up in the image either.. GUIEditor.staticimage[2] = guiCreateStaticImage(0, -5, 550, 40, "tab.png", false, GUIEditor.staticimage[1]) This is the line that has this error, but idk if it's real or... coz i done gui in guieditor, and didn't added any function yet, but still my gui isn't loading.. btw " i'm do
×
×
  • Create New...