Jump to content

letsgoandKURA

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by letsgoandKURA

  1. sal astazi va arat cum sa importati pereti din samp 3.e in mta map editor. WARING:tutorialul a fost realizat de Wennike deci nu este almeu, eu doar ii fac un share... 1.downloandam acest fisier:http://www.2shared.com/file/oPygQBb6/MTA_03e_pack.html 2.ne ducem in folderu unde avem mta sa apoi intram in server/mods/deathmatch/resources/editor si punem editor gui si editor main 3.intram in mta map editor asteptam sa se faca update-ul nu dureaza mult 4.have fun aveti la categori la ultimele acolo pereti sau puteti scrie wall si dati injos si apoi selectati pe care vreti, mai are si o usa de celula si o bariera si inca ceva care se pune sus la celula ala o puteti gasi la categori, ma rog.., eu zic mai bn sa cautati pe categori ca eu asa fac, si ignorati alea cu Rc3 objects sau cv de genu ca nu merg eu nush sa le fac am incercat ca am cautat niste tutoriale orikm nush, dak stiti puneti aici in topic.., si atat have fun enjoy ! WARING:inlocuieste cateva obiecte pereti but. DONT WORRy, inlocuieste obiecte care nici nu aveti nevoie de ele.. ps: este si o modalitate casa ii convertati in samp care e in pack=ul de la download daca aveti probleme postati in topic!
  2. zici de astea?http://imgur.com/8hZB0 uite fa asa: WARING:am pus toate trei alea acolo deci sunt trei modele nu doar unul singur! 1.dute in mta apoi intra in map editor si selecteaza objects 2.la cautare scrie spaces si apoi cauta pana gasesti in special sunt ceva cu car dar tu cauta spaces 3.have fun!
  3. Bravo man prin asta ai dovedit cat de matur esti la 8 ani ! 10 waa!
  4. Taci mai Jefferson tu nu stii ca nici nu apuca Axel sa se joace pe sv ca toata ziua sta la scripturi te dai si tu mare ca sti sa faci un script dala care il face axel in 2 minute si tu intro ora ... Si dak vrei sa stii in fiecare zi vin Scripturi noi mai tari si mai upgradate... Cel mai tare sv de RP din MTA!!!
  5. nu alea am eu niste skinuri dupa un site sunt super tari si mai am si niste arme tari pe acolo si nush cum sa le instalez pe svu meu de mta imi puteti spun eplsss HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP ! ! sunt skinuri cum ar veni asa: SWAT e skin SWAT e normal facut de cei de la Rockstar si am gasit eu un Skin mai tare dekat un skin din CSS ala primu de la politisti Seal 6 si mai am si altele kare leam gasit in acel folder dar nush cum arata ma rog vreau si pe alea sa le instalez hELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP DIN nou )) Helpp!! ;)Tinu
  6. cum se pun noile skinuri in sv meu de mta va rog spunetimi va rog mult plssssssssssssssssssssssssss va fak o mapa misto dak imi ziceti dar sa-mi ziceti si ce mapa
×
×
  • Create New...