Jump to content

Vinyard

Members
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Decent

1 Follower

About Vinyard

Recent Profile Visitors

2,045 profile views
 1. Salutări și bine ai venit pe comunitatea românească de MTA! @alexxnder Merită să te apuci să înveți Lua și fără îndoială că merită să renunți la tot ceea ce înseamnă SA-MP. Motivele sunt multiple, dar în esență Pawn este considerat de cei mai mulți un limbaj mort, la fel cum este și platforma SA-MP din punct de vedere a părții de dezvoltare. Limbajul Lua nu te va împiedica în vreun fel atunci când vei învăța C++ sau sincer orice alt limbaj, mai ales în contextul în care ești deja familiarizat cu Pawn care, după cele mai bune cunoștințe ale mele, are o sintaxă asemănătoare cu C.
 2. Salutări! Folosește, te rog, acest topic pe viitor pentru genul acesta de solicitări: Mersi mult pentru înțelegere și multă baftă în continuare!
 3. Apreciez interesul față de proiect. În prezent ne aflăm într-o perioadă de restructurare în care evaluăm situația curentă și viitoare de pe comunitatea românească de MTA și discutăm fezabilitatea proiectului pe termen lung condițiile actuale.
 4. Așa cum am promis anterior, am revenit cu analiza și interpretarea rezultatelor din cadrul sondajului de opinie. Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care și-au rupt din timp pentru a răspunde întrebărilor din cadrul chestionarului, am fost plăcut surprins să observ numărul destul de consistent (în comparație cu propriile așteptări) de participanți. Fără îndoială că voi mai realiza și, după caz, relua astfel de sondaje de opinie pe diverse teme acum că știu faptul că există interes și dorință din partea tuturor pentru asemenea demersuri. Frecvența și complexitatea acestora va fi determi
 5. Dacă te referi la efectul audio de sirenă (atunci când apeși tasta H), poți folosi funcția addVehicleSirens.
 6. Salutări tuturor, Având în vedere contextul actual din cadrul comunității românești la nivelul platformei, am decis să desfășor un sondaj de opinie pentru a observa și înțelege mai bine unde se situează diferite aspecte ale comunității din punctul vostru de vedere. Prezentare generală a demersului Sondajul de opinie se desfășoară prin intermediul unui chestionar compus din cinci secțiuni scurte, majoritatea cuprinzând întrebări închise cu unul sau mai multe răspunsuri prestabilite (cu posibilitatea de a adăuga un răspuns propriu). În urma și pe baza răspunsurilor pri
 7. Salutări, Nu oferim sprijin cu privire la resursele considerate a fi leaked, motiv pentru care nu te putem ajuta să rezolvi problema întâmpinată de tine.
 8. Cred că ți-ar fi mai ușor (și e mai potrivit) dacă ai crea vehiculele din script folosind funcția createVehicle. Pentru a găsi ID-urile vehiculelor, poți folosi această pagină. Damaged Glendale are ID 604, iar Damaged Sadler are ID 605.
 9. În principiu, nu, însă acest lucru depinde foarte mult și de ceea ce dorești să faci. De cele mai multe ori, dacă te vei întâlni cu matematica va fi sub o formă a acesteia foarte rudimentară (la nivel de gimnaziu: scăderi/adunări/împărțiri/înmulțiri) și cel mai des te vei întâlni la partea de GUI unde trebuie să calculezi pozițiile elementelor grafice.
 10. În mod normal nu cred că ar avea o relevanț, însă poți încerca.
 11. În această situație, trebuie să adaugi mapa în folder-ul resources. Dacă folosești o instalare secundară a MTA pentru Map Editor, atunci poți găsi acel folder în folder-ul resources aferent instalării secundare. În schimb, dacă folosești aceeași instalare MTA atât pentru Map Editor, cât și pentru server, iar când dai salvare mapa nu se salvează în resources, atunci trebuie să încerci să cauți acel folder (încearcă cu funcția de căutare a sistemului de operare); dacă nu îți găsește acel folder nici așa, atunci nu știu ce anume poate fi problema - în acest caz îți sugerez să încerci să găse
 12. Hello and welcome to the forums. The main language that must be used around the forums (with the exception of the sections found at Other Languages) is English, therefore please make sure that in the future you post into your specific language help section if you're looking to get help in your own language. You don't have to worry about this topic as it will more than likely get moved very soon and you'll be able to get all the help you need with your issue.
 13. Pare a fi o problemă legată fie de lipsa meta.xml din folder-ul în care se află mapa, fie de lipsa întregului folder cu mapa. Altceva nu pare să fie de vină având în vedere că în Map Editor îți este recunoscută mapa. Ești sigur că folder-ul cu mapa este pus (în cazul tău) în Server MTA/server/mods/deathmatch/resources și că în folder există un meta.xml care să cuprindă mapa?
 14. Salutări, Există mai multe posibilități, dar în principal asigură-te că: folosești denumirea și calea corectă către fișierul .map și către fișierele auxiliare .Lua atunci când adaugi mapa în meta.xml; nu ai nici o eroare în consolă, în codul aferent mapei sau în /debugscript 3; resursa este pornită (dacă folosești direct folder-ul cu care vine mapa atunci când o salvezi în map editor); Dacă cele de mai sus nu îți sunt întocmai de ajutor, cred că cel mai bine ar fi dacă ai explica mai detaliat, pas cu pas, modul în care ai procedat și dacă ai adăuga imagini.
×
×
 • Create New...