Jump to content

Vinyard

Members
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Vinyard last won the day on December 10 2020

Vinyard had the most liked content!

Community Reputation

28 Good

2 Followers

About Vinyard

 • Rank
  Mark

Recent Profile Visitors

2,368 profile views
 1. Foarte tare, felicitări și bun venit pe comunitate!
 2. Dacă porturile sunt închise, ai încercat să parcurgi acest ghid?
 3. Dacă sesizezi problema doar pe acel server, există șanse mari să fie cauzată de o proastă optimizare a resurselor și într-o astfel de situație nu poți face nimic altceva decât să anunți conducerea respectivei comunități pentru a remedia aceste aspecte. Dacă, în schimb, sesizezi problema și pe alte comunități, poate fi ceva legat de conexiunea ta la Internet sau de consumul de resurse în timpul jocului (ambele pot afecta calitatea jocului și, implicit, poate provoca instabilitate în transmiterea pachetelor de voce pe care le utilizează funcția de voice chat).
 4. Hi, The easiest way to accomplish this is by double clicking the empty space in the 'Alt. key' column. You will then be prompted to press the key you wish to use.
 5. Salutări, Ai reușit să îți rezolvi problema?
 6. Salutări și bine ai venit pe comunitatea românească de Multi Theft Auto! Ceea ce primești este o atenționare din partea MTA legată de existența fișierelor .asi în acel folder în care ai jocul standard instalat. Această atenționare o să îți apară de fiecare dată când vrei să accesezi MTA - singurul mod să nu îți mai apară este să înlături acele fișiere. Dacă nu dorești să înlături acele fișiere, poți apăsa pe 'No' de fiecare dată și îți intră în MTA. Dacă observi vreun fel de problemă la MTA în timp ce te joci, e posibil să fie cauzată datorită acestor fișiere .asi și într-o astfel de
 7. Salutări, Dacă întâmpini probleme legat de găzduirea unui server pe PC-ul tău, poate fi din cauza porturilor - aruncă o privire aici. Spun asta deoarece anterior a mai existat o problemă cu un utilizator care tot așa s-a mutat la Digi și a întâmpinat probleme asemănătoare. (link) Dacă consideri că nu este din această cauză, atunci vom avea nevoie de mai multe informații, ce anume ai făcut în momentul în care ai sesizat problema, ce ai încercat până acum să faci ca să remediezi problema, dacă primești sau nu erori sau avertismente când deschizi server-ul etc.
 8. Salutări și bun venit pe comunitatea românească de MTA! În ceea ce privește prima întrebare, nu știu în acest moment cum să te sfătuiesc cel mai bine atâta vreme cât spui că ai deja toate setările date pe low. Nu știu cât de recomandat ar fi să modifici alte setări sau fișiere din jocul standard decât cele oferite de către MTA (platforma oferă mult mai multe setări grafice decât jocul standard). În mod normal acest lucru ar fi o variantă bună (știu că în trecut am văzut anumite modificări care înlătură efectele vizuale/speciale), însă în contextul MTA nu cred că te poate ajuta f
 9. În VSCode, folosește CTRL + K urmat de CTRL + T și ar trebui să îți apară o listă cu schema de culori. Acolo ar trebui să găsești două versiuni de dark, un dark+ și un dark standard.
 10. În principiu, VSCode îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Și poate chiar mai mult de atât.
 11. Salutări, @matei_ și bun venit pe comunitatea românească de MTA! Mă bucură enorm de mult să văd faptul că își fac prezența pe comunitatea noastră persoane noi și dornice de a învăța toate cele necesare pe parte de dezvoltare. În ceea ce privește tutorialele, prima oprire logică și firească pentru oricine este interesat să învețe despre cum funcționează lucrurile pe partea de scripting este acest topic, ulterior urmat tocmai de acele tutoriale pe care le-ai regăsit aici pe forum. Dacă consideri că îți este mult mai ușor să urmărești un tutorial în format video, îți recomand aceas
 12. Salutări, cum stai cu învățarea? Mă gândeam recent dacă ai putea (și bineînțeles dori) să îmi răspunzi la câteva întrebări generale legate de experiența ta în ceea ce privește MTA și comunitatea românească. Mi-ar face mare plăcere să văd perspectiva unui jucător nou venit în comunitatea (românească) de MTA.
 13. Vinyard

  Need Help

  Hi, You are missing the meta.xml file which is needed in order to run the resource. You can get additional information and an example of how the meta.xml file looks like here: https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Meta.xml
 14. Depinde foarte mult ce anume dorești să obții concret prin restrângerea suprafeței de joc. Dacă jucătorii nu frecventează aceste zone din oficiu, atunci mai mult decât un mapping care să portretizeze blocarea parțială a căilor de acces nu își are rostul. Dacă totuși vrei să faci o astfel de modificare, trebuie să iei în considerare, la nivel general, dacă schimbarea aceasta aduce un plus față de situația curentă și, implicit, dacă se justifică.
×
×
 • Create New...