Vinyard

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vinyard

 • Rank
  Sucka

Recent Profile Visitors

1,343 profile views
 1. Vinyard

  Aflare parola

  Nu o afla. Ai o metoda mai usoara si mai sigura pentru toti, cea de a inlocui parola respectiva din baza de date. Nimeni nu iti va arata cum sa decriptezi un hash.
 2. Vinyard

  Ajutor Script

  "Noi" doar te ajutam sa iti completezi script-ul, nu suntem sclavii tai sa iti dam X, Y, Z cand postezi tu cu 'am nevoie de aia, de aia si de aia'.
 3. Vinyard

  Buna seara

  Nu oferim suport GM-urilor de genul vG sau vR.
 4. Incearca sa cauti aici: https://community.multitheftauto.com/
 5. Nu stii sa faci, nu faci. Chill, sunt destule servere de roleplay deja, toate praf.
 6. Pentru cei care cred asta, le-am lasat linku de download. In caz ca nu stiai, eu am facut UCP de la vR, daca o sa te uiti pe http://www.vr-gaming.tk acolo jos, o sa vezi ca scrie "Copyright © vR Gaming, by Adrian", Nu ti-o spun de rau, dar te rog inainte de a comenta mai informemaza-te Greseala mea, intr-adevar.
 7. UCP-ul vR-ului 100%, cat ai schimbat tu pe acolo butoanele si background-ul, pozele de slader sunt aceleasi de la vR. Patetic.
 8. Si eu am incercat, m-am lovit de realitate. Am incercat sa induc HARD RP-ul, n-am avut cu cine.
 9. Ce? Nu conteaza cati scripteri sunt, conteaza cum iti faci management-ul. Degeaba toata initiativele asta cu 'readucem RP-ul inapoi', 'facem aia si aia'. La urma urmei, playerii de pe MTA sunt pe latura Race/Play/RPG/DayZ, nici vorba de RP, sau daca e RP, e unul foarte low. Mult noroc, insa (strict parerea mea), cu un forum ca si RO-RP-ul de pe SA-MP, 15 staff members la 30 de jucatori(=15 jucatori, 15 sunt staff), banuiesc ca va fi la fel ca celelalte servere, un loop continuu.