Jump to content

Ignition

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ignition

  • Rank
    Rat

Details

  • Gang
    ~[Scripting]~
  • Interests
    <a href="http://photobucket.com/images/star%20wars%20gif" target="_blank"><img src="http://i1093.photobucket.com/albums/i423/rumper2/1211566845135.gif" border="0" alt="Star wars Pictures, Images and Photos"/></a>
  1. Hey guys, I was wondering If I added more ram to my computer, Will it be less laggy around multiple cars? I have 2gb ram installed already, but only 1.75gb is usable. I am thinking about buying a 4gb RAM Stick for my computer. I play a roleplay server and around a certain area there is a lot of lag because I am around a ton of cars. I think it might be because of my ram.
  2. I still need help if anyone is willing to.
  3. Yes, I time out on all servers. Every time I join a server 1-5 minutes I Disconnect and it says "Connection to the server was lost".
  4. Installed everything. Here is my Mtadiag Log on paste bin. But still timing out http://pastebin.com/GaZSeinT
  5. Where exactly do I put the files. I am not familiar with this.
  6. There Wireless and ethernet driver links aren't working for me. I've extracted the rest in the given folders already.
  7. The Graphics Driver link is mispelled, and Yes I am gonig to install the other links right now.
  8. Hello everyone. I've recently started having a problem with MTA. Everytime I join a server 1-5 minutes later I Disconnect from the server and it Reads "Disconnected: Connect to the server was lost". I really want to play Multi theft auto but how Can I enjoy playing if I keep timing out from server I want to play. Here is my Mtadiag pastebin Log. http://pastebin.com/DMvBnUm8
  9. I believe you mean this server function. createPed -- Click this for more information about function
  10. Is there another part that sets account data setAccountData
  11. Um, thats for RACE, and needs to be added by adding addEvent('onMapStarting') function loadMap( resource ) for id, player in ipairs( getElementsByType ( "player" ) ) do accountname = getAccountName (getPlayerAccount(player)) if isObjectInACLGroup ( "user." .. accountname, aclGetGroup ( "Admin" ) ) then createBlipAttachedTo ( player, 0, 5, hivicolor[1], hivicolor[2], hivicolor[3] ) else createBlipAttachedTo ( player, 0, 3, nillcolor[1], nillcolor[2], nillcolor[3] ) end end end add
  12. This is sick dude. Sweet.
  13. Try reinstalling Mta, but make sure you keep the files you had. During download it will ask if you want to download the Mta server. Try it and see if it works.
  14. Try puting it in C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources Not in fortcar folder. Sorry for replying so late.
×
×
  • Create New...