Jump to content

MacTaylor

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MacTaylor

  • Rank
    Member

Details

  • Gang
    Cops
  1. Done but my game still freezes and crashes
  2. Now my game keeps crashing, I'm playing and after a few minutes, my screen freezes (and I get kicked by the pingkicker used on the server where I usually play for having a ping over 300). I've never had any ping problems before
  3. No problem. It works now, thanks a lot for your help, I'll make another post if this doesn't work anymore ;D Thanks Yours, Mac Taylor
  4. For the latest DirectX runtimes, I'm told my computer is already up to date with DirectX. As for the nVIDIA driver, it's not compatible as I'm using Windows XP Professional and not Windows Vista or Windows 7
  5. Well, it's the same as my MacBook Pro as I'm running Windows on my MacBook Pro with Bootcamp [b]NVIDIA GeForce 9400M :[/b] Name of the graphic component: NVIDIA GeForce 9400M Type : Processeur graphique (GPU) Bus : PCI VRAM (total) : 256 Mo Provider : NVIDIA (0x10de) [b]LCD color :[/b] Resolution : 1280 x 800 Pixels : 32 bits color (ARGB8888) Maybe I can check from my Windows computer. Do you know how to check it (another way than the dxdiag?)
  6. I can't do it since I've no gta_sa.set file. Actually, I've uninstalled and reinstalled both GTA and MTA. When I woke up this morning, my computer was back on 4bits colors mode and with the lowest resolution. I couldn't change it so I uninstalled nVIDIA pilots and installed them back. And it worked again but MTA and GTA didn't work anymore
  7. Hello, I've got a problem with MTA: it won't load after splash screen and I've tried all common issues but it still doesn't work. I have reinstalled GTA:SA twice and MTA four times and MTA still won't open after splash screen. Here is my dxdiag log. ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/20/2011, 18:34:01 Machine name: SYMPHONI-0F5C7B Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3, v.5512 (2600.xpsp.080413-2111) Language: French (Regional Setting: French) System Manufacturer: Apple Inc.
  8. Hello, Finally this is OK, I've used your advice and I uninstalled Windows from Parallels to install it on Bootcamp, it works now
  9. Actually, it's been working for a long time and the game has not been loading since yesterday. Plus when I launch GTA:SA in single player mode it works without any problem. Everything has been working correctly so far but I've has trouble since yesterday so I think it works
  10. Hello, I've got a problem with MTA: it won't load after splash screen and I've tried all common issues but it still doesn't work. I have reinstalled GTA:SA twice and MTA four times and MTA still won't open after splash screen. Here is my dxdiag log. ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/2/2011, 23:18:24 Machine name: NADJIABENSE31AE Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3, v.6055 (2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647) Language: French (Regional Setting: English) System Manufacturer: Parallels
×
×
  • Create New...