Smallo

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Smallo

  1. unless he makes the respawn time say 10 seconds and only does the slowmo for 5.
  2. sounds like u have race mode turned on, try turning it off and see if it works. or if race mode isn't turned on well i don't know the problem
  3. im pretty sure someone can change it themselves simply enough.
  4. I don't get the command handler. Please explain this to me. addCommandHandler ( "GT-Refresh", unload ) Why unload while the function name is load? Greetings, CJGrove oops sorry guys i meant this function load ( ) txd = engineLoadTXD("data/bullet.txd") engineImportTXD(txd, 541) dff = engineLoadDFF("data/bullet.dff", 541 ) engineReplaceModel(dff, 541) outputChatBox ( "The Bullet Has Been Converted Into A GT-40" ) end addCommandHandler ( "refresh", load ) so u type /refresh a few times and it should fix it. Works on my server!
  5. i have a temporary fix for this situation now. I make a seperate command to refresh the model. Do this a few times and it should fix it. Lets use the Bullet for an example. function load ( ) txd = engineLoadTXD("data/bullet.txd") engineImportTXD(txd, 541) dff = engineLoadDFF("data/bullet.dff", 541 ) engineReplaceModel(dff, 541) outputChatBox ( "The Bullet Has Been Converted Into A GT-40" ) end addCommandHandler ( "GT-Refresh", unload )
  6. Yes... its a jump. But to using that stunting method ("Taxi wallclimb") I just need that bunnyhop of the Taxi/Cabbie from the singleplayer. It won't work with just a normal jump or a speed boost in MTA. Those speed boosts and bunnyhops are useless. It must be exactly the bunnyhop of the singleplayer. And only the Taxis & Cabbies should be able to use these boosts. The boosts in midair should be disabled. And the button to jump would be better if its "H". In the singleplayer the Taxi/Cabbie jumps substitutes the hydraulic. Btw: thx for trying to help dude stop your f'ing whining people are just trying to help and you keep demanding the same thing. If you want it done do it yourself. no-one ever got anywhere from whining.
  7. well anyone knows with basic GTA editing for a custom model to work it needs a .txd and a .col to function proply. so you will need to add this txd = engineLoadTXD ( "cardboardbox4.txd" ) engineImportTXD ( txd, 1221 ) col= engineLoadCOL ( "cardboardbox4.col" ) engineReplaceCOL ( col, 1221 )
  8. sh!t just found the problem i had it running as a client script when it should only be a server script it works now thanks for all your help and troubles!plan to see it in our server soon
  9. yes i restarted the script and there were no errors in the debug! i dont know whats wrong. should it be a client script or a server script??
  10. kool thank-you but it still doesnt seem to work in my server its saying im not in a car all the time.
  11. thanks for your help guys but still no luck
  12. no offence but all you did was remove 2 of these " which didn't solve the problem just made more thanks for your help anyways. it think the problem is with GetVehicleId because it says when i am not in car 451 but when i am in car 451 is just doesnt say anything when i type.
  13. i am trying to make a code so when i type /carhelp a message goes into the chatbox and says "Type /(vehiclename)-off To Turn The Custom Model Off" "Or Type /(vehiclename)-on To Turn The Custom Model On" ofcourse i am trying to use the GetVehicleName function and the GetVehicleId Function but seem to be having no luck at all. If anyone could help me to get this working it would be greatly appreciated. heres the script function carhelp ( ) local id = getVehicleID ( ) if id = 451 then local vehiclename = getVehicleName ( ) outputChatBox ( "Type /" .. vehiclename .. "-off To Turn The Custom Model Off", 0, 255, 0, true ) outputChatBox ( "Type /" .. vehiclename .. "-on To Turn The Custom Model On", 0, 255, 0, true ) else outputChatBox ( "This Vehicle Does Not Have A Custom Model." ,255,0,0 ) end end addCommandHandler ( "carhelp", carhelp ) and my Meta.xml <meta> <info author="Smallo" name="carhelp" version="1" type="script" /> <script src="carhelp.lua" type="client" /> </meta>